sharksharky27 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 AM FOST SI EU PE 7 IAN LA BULGAURI _____STRAINATATE E MAI CRUDA DECAT MOARTEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 AM FOST SI EU PE 7 IAN LA BULGAURI........ si noi 6Fr1bPASsFg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Baieti sincere felicitari pentru filmulet, a iesit un montaj de nota 10. Sa ne vedem cu bine si la alte excursii si mai frumoase, prin toata Europa, acum ca ne putem plimba in voie prin toata gradina Europei doar cu un buletin, cativa euro in buzunar si inima plina de dorinta de aventura pe 2 roti. Felicitari inca o data, suntem datori de mult a bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 (editat) genial montaju , super muzica , nota 11 asta e filmuletu dupa dvd? sau e o varianta mai scurta? Editat Ianuarie 14, 2007 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 minunat montajul. n c la mai multe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 ce denumire are pe youtube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 da au mai fost inca o camera video, nu? cea din masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 A fost dar nu sunt multe cadre bune... 5%... restul sunt tremurate rau, te dor ochii daca te uiti la film. Sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 vreau io daca e ceva cu animalu meu, chiar daca tremurat... daca se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Am vazut si eu filmul. Bravo celor care l-au filmat si realizat.. noua ne-a placut foarte mult. Si...merci Mihaela ca mi-ai dat si mie DVD-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate