magarusulmarius Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 salutare, intalnirea la omv ul din comuna 1 decembrie 1918, la 09 45 adunarea, la 10 plecarea bucuresti - ruse - razgrad - silistra - ruse - bucuresti , aprox 460 km, 7:15 ore conform google maps ori pana la omurtag si inapoi la prima varianta putem manca la razgrad, silistra sau turtucaia, la a 2 a varianta,,,nu stiu, gasim noi plecarea numai daca vremea este buna contact magarusulmarius@gmail.com sau tel pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Eu zic ca am putea sa scurtam putin traseul. De la Ruse tinem Kubrat- Zavet- Isperih- Dulovo- Silistra. In total vor fi aprox. 400km. Dar decizia finala o luam de comun acord cu participantii.Pana acum au confirmat Manuelktm si GabiVaradero. » Post actualizat in 29 Mar 2017 09:10 Si cred ca acest drum spre Silistra ar fi facut in premiera. Masa de pranz la Silistra sau Turtucaia !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Este batuta in cuie pt sambata? ,as fi mers si eu dar duminica pt ca sambata lucrez.Am vazut acum la stiri ca sambata se anunta vijelii. » Post actualizat in 29 Mar 2017 16:37 pt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 nu m.am uitat la vreme dar si mie mi.ar conveni duminica pe traseul mai scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Marius ,Mihai ? pt o scurta care sa fie duminica? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Eu nu am nimic impotriva pentru duminica. Numai ca v-am intrebat initial cand sa fie si ati spus ca sambata. Vorbiti cu Marius si Gabi daca sunt de acord cu schimbarea !!! » Post actualizat in 30 Mar 2017 13:42 Si poate faceti ce v-am sugerat cincinalul asta. Ca altfel cine mai citeste pe aici nu o sa inteleaga nimic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 eu mai vin cu un prieten si ramane sambata dimineata. ne vedem la omv 1 DECEMBRIE la 9.45 SAMBATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Pana acum suntem cinci participanti. Eu, Marius, Gabi, Manuel, Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 daca a ramas iesirea pentru maine, ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Da,in mod sigur iesirea este maine, sambata 01.04.2017. Intalnirea la ora 9.45 in OMV-ul din comuna 1 Decembrie. Plecarea la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 31, 2017 Autor Share Postat Martie 31, 2017 nu m.am uitat la vreme dar si mie mi.ar conveni duminica pe traseul mai scurt @virgil , eu pot oricand,,, desi e o tura amarata, cum mai pot eu sa dau ochii cu manuel si cu gabi varadero daca nu apar sambata ? sa nu uitati statiile radio, ptt urile etc , le probam / pregatim pt ture serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Nu este nici o problema,doar nu o sa va suciti 5 oameni doar pt ca nu pot eu sambata.Am intrebat asa ,poate cine stie.....Oricum este mai bine de plecat sambata ,decat duminica.Vreme buna aveti asa ca pot sa va urez drum bun. » Post actualizat in 31 Mar 2017 12:17 Platesc dublu celui care-mi cumpara un butas de trandafir catarator de la bulgari.Scrie pe punga 2-3 m.multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate