cosmin1998 Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 salutare. vreau sa-mi cumpar pantaloni moto din cordura, cu fermoare de ventilatie, pentru vara, nu-mi trebuie waterproof. nu vreau cu panouri mari de mesh. imi poate da cineva o idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 salut. poate gasesti ceva pe la targ. nu neaparat sa cumperi ci doar sa-ti faci o idee. apoi poate mai "sapi" pe net si decizi. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 http://motodiscount.ro/PANTALONI-MOTO-VARA-ROAD-SUMMER-1-0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1998 Postat Aprilie 13, 2017 Autor Share Postat Aprilie 13, 2017 multumesc. ii aveam in vedere. deocamdata mi-am luat cycle spirit, la care trebuie sa le pun protectii mai bune, in special la genunchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate