macs Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Merge cineva in thasos de paste? Eu plec pe 13 din craiova si prima oprire as vrea sa o fac in alexandroupoli sa vizitez orasul si a doua zi bac din keramoti spre thasos unde ne putem caza in potos cu 25€ la o binecunoscuta taverna de are si pensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 la Irene ... salutari Otiliei !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Aprilie 6, 2017 Autor Share Postat Aprilie 6, 2017 Dar in alexandroupoli nu poate recomanda nimeni o pensiune draguta la un pret decent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 a strigat cineva "calamaaaar?" la Irene ... salutari Otiliei !! toata romania trebuie sa bifeze acolo ) Ok tipa, haleala destula la banii dati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Aprilie 8, 2017 Autor Share Postat Aprilie 8, 2017 Eu am obtinut cazare la pret "de pomana" pt thasos, sa dau si cate un calamar sa vina lumea la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Merge cineva in thasos de paste? Eu plec pe 13 din craiova si prima oprire as vrea sa o fac in alexandroupoli sa vizitez orasul si a doua zi bac din keramoti spre thasos unde ne putem caza in potos cu 25€ la o binecunoscuta taverna de are si pensiune Daca pleci din Craiova, ce traseu alegi ?..te duci pe Sofia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Salutare, Stiu ca sunt putin off-topic insa m-am gandit sa nu fac topic separat. Probabil 27-1 mai voi merge in Thassos. Nu imi rezerv cazare din timp intrucat ma gandesc ca voi gasi acolo - am mai fost o data pe insula in urma cu vreo 3 ani si nu a fost o pb. Intrebarea si curiozitatea mea: care e treaba cu Irene? Am mai vazut pomenit numele asta si pe alte topicuri si toata lumea recomanda aceasta taverna/cazare. Daca chiar este ok, trebuie sa rezerv din timp la ea sau e ok si la fata locului? Multumesc, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate