styuk Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Daca totul merge conform planului, saptamana viitoare ar trebui sa imi ajunga motocicleta. Este vorba de un K 1200 R. Am aflat ca este un tip pasionat de marca care are si diagnoza... Robi cred. Are cineva numarul lui de telefon? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 cu fratii Biris ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin1982 Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 ai dat de Robi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iulie 2, 2017 Autor Share Postat Iulie 2, 2017 Nu...am facut shimbul de ulei din motor si din grup. Urmeaza sa o duc la BMW in Arad pt schimbul de lichid de frana si uleiul de la ambreiaj. Nici nu am mai cautat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin1982 Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 la abreiaj este simplu si tu-l poti face maxim 100 ml(acum este albaatru)vezi daca are aerisitor(la bmw găsesti filet m5) la alte magazine mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor_ Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 (editat) Du-te la service-ul BMW Oradea. E singurul service BMW pe zona de vest la care poti apela pentru motocicletele BMW (asta daca vrei neaparat service BMW si diagnoza la ei). Daca ai nevoie pot sa-ti trimit numarul de telefon al responsabilului cu moto. Pentru orice alte interventii poti merge linistit la Mirciu (Service Pascota) il recomand cu caldura. Asfalt sa avem! Editat August 5, 2017 de razor_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat August 5, 2017 Autor Share Postat August 5, 2017 Mircea este mecanicul la care merg. Dar sunt chestii la care a zis ca mai bine merg la BMW. Am fost cu schimbul de licide la BMW Arad. Super baiat. Sporuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate