Sari la conținut

razor_

Membru
  • Număr conținut

    241
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razor_

  1. razor_

    Service BMW Timisoara

    Du-te la service-ul BMW Oradea. E singurul service BMW pe zona de vest la care poti apela pentru motocicletele BMW (asta daca vrei neaparat service BMW si diagnoza la ei). Daca ai nevoie pot sa-ti trimit numarul de telefon al responsabilului cu moto. Pentru orice alte interventii poti merge linistit la Mirciu (Service Pascota) il recomand cu caldura. Asfalt sa avem!
  2. Vand 2 casti SHOEI (au fost cumparate de mine noi), ambele marimea L: - XR1000 Rutter TC-1 - https://www.olx.ro/oferta/casca-shoei-xr1000-rutter-tc1-l-ID936gL.html - XR1100 Bradley Smith replica - https://www.olx.ro/oferta/casca-shoei-xr1100-bradley-smith-replica-aproape-noua-l-ID936oR.html
  3. Vand: - pantaloni Arlen Ness purtati de maxim 6 ori, aproape noi - 54(300RON): - cizme Axo Primato folosite 2 sezoane in stare foarte buna - 43/44 (200RON) Mai multe detalii la telefon: 0745252113
  4. Vand pantaloni de piele Arlen Ness: http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+pantaloni+piele+arlen+ness+marimea+54%5Cr%5Cnsunt+aproape+noi+au+fost+purtati+-152583.html
  5. Alin, modelul de Gixxer de anul asta e aproape complet modificat: frane Brembo, furca BPF, ... deci nu e un termen de comparatie. Pentru detali poti sa dai un ochi pe MCN sau Motorcyclenews la niste teste de track si road. http://www.motorcycle.com/shoot-outs/2011-supersport-shootout-track-90963.html?page=5
  6. Doar pareri obiective pana acum Intr-adevar Honda a pierdut putin la capitolul design datorita imbatranirii modelului insa doar de dragul de a face refresh la un look deja consacrat nu are sens. Probabil ca anul viitor va fi o schimbare radicala cum se intampla de fiecare data la aceste modele. Si ca tot vine vorba de schimbari, la 2 ani, acele schimbari sunt minore (e.g. Kawa Zx6R penultimul model), gen furca sau carene ceea ce nu aduc un surplus asa de mare tehnic ci mai degraba de imagine a companiei si o revitalizare a modelului. Asadar sa speram ca Honda va lansa la anul un nou castigator al clasei super sport
  7. Sorin, am vazut ca monopostul tau s-ar potrivi la 600RR pana in 2007, la al meu nu prea. Alex, cam la ce pret un monopost pt 600RR din 2008?
  8. Referitor la cel de 600, pot sa spun ca e mega manevrabil si ca are una dintre cele mai bune ciclistici dintre motoarele de 600 din generatia sa. Ca si putere a motorului nu impresioneaza prea mult fiind undeva la 120CP pe foaie, aici fiind si alte motoare mai puternice. Insa cu toate acestea Honda ofera o caracteristica liniara a puterii fara goluri de putere si fara varfuri la anumite turatii ale motorului => handling foarte bun. Acum vine intrebarea pentru ce vrei tu miar? Crezi ca un 600 daca-l tii in 12.000 - 16.000 nu rupe? Eu vad nevoia unui astfel de motor daca chiar te dai tare pe circuit si simti nevoia de mai multa putere. Insa la noi in tara nu prea sunt circuite de miar, decat cele de pe aeroporturi.
  9. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...? Mesaj completat Rog un moderator sa stearga posturile in plus, se pare ca serverul nu raspundea la requesturi insa le-a chach-uit. Sry
  10. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...?
  11. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...?
  12. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...?
  13. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...?
  14. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...?
  15. Chiar n-a schimbat nimeni releul la RR 2007-2008? Am vazut ca e cu 4 pini insa pe piata sunt doar cu 2-3 pini. Ceva schema electica, sugestii...?
  16. Ce parere ai despre R&G? Bun, clar ca negustorii vor profit, ... dar de unde pot sa iau un set asa cum zici tu, testat pentru a fi eficient NU pentru a da bine pe terasa?
  17. Am vazut si eu un RR 2008 care avea astfel de prinderi pe capacele motorului si la o cazatura la 20-30 a spart carcasa rezervor, codita, rupt manete, ... Conteaza si pozitia unde e montat acel crash pad referitor la planul motocicletei. Am fost pe la Louis si Polo ieri si am intrebat de astfel de protectii si mi-au zis cei de acolo ca nu exista pentru nicio moto prindere pe cadru ca se indoaie si ca mai multe pb fac daca il prind pe cadru... incredibil. Oricum le-am spus toata povestea si am cautat impreuna pe net de la B&G care au prindere pe cadru si pana la urma mi-au multumit de clarificari, asa cum va multumesc tuturor celor care ati postat informatii utile.
  18. Salutare frati RRisti! Am nevoie de un sfat, ce releu pentru semnalizari cu LED imi recomandati? Merge unul standard cu 2 pini sau trebuie de la Kellerman cu 3 pini? Multumesc si sa vina primavaraaaa!
  19. @TNG: super exemplul !!! excelent posting !!! Ca si info, am vorbit cu cineva care se da in competitii si zicea ca exista 2 tipuri de protectie: - cele pentru capace: cu prinderea evident de capace -> aici mai este si varianta cu protectie sub forma de mulaj de carbon peste capace, dar eu ma refeream la cea folosind suruburile de prindere - cele pentru cadru + partea de sus a motocicletei: rezervor, ghidon, cadru, motor -> aici prinderea e pe cadru Asa ca de dorit e varianta cu prindere pe cadru care oricum are un punct mai inalt de prindere si care ajuta la mai buna protejare a motorului, fata de solutiile prinse pe capace care d.p.d.v. al protectiei sunt cu precadere pe partea inferioara a motorului -> scarite, ambreiaj / frana, ...
  20. Am gasit la Louis, doar varianta cu prindere pe motor de la LSL pentru RR '08. Ma gandesc daca sa le iau ca e cam riscant totusi sa fie prinse pe suruburile alea de la capacele alternator / ambreiaj... sa nu fac mai mult rau decat bine.
  21. Salutare, va rog sa impartasiti experienta pe care o aveti cu crash pad-uri montate pe cadru sau direct pe motor. M-ar interesa cateva lucruri: - eficienta fiecarui sistem - pt cele montate pe motor nu e riscul de a rupe suruburile ce tin capacul de la ambreiaj / alternator? - cele pe cadru nu au doar un punct care poate ceda mai usor? - ... Vreau sa imi iau zilele urmatoare un set insa la Louis am gasit cu prindere pe motor si ma gandes sa nu fie probleme cu sistemul asta. Multumesc
  22. Vand Honda CBR600 F4i Sport, detalii: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=333635
  23. Multumesc, am sa ma uit la acele probleme de care ziceai, insa nu prea imi vine sa cred ca e infundat ceva la injectoare pentru ca asa cum ziceam, motorul urca normal in ture pana in 15.000 rpm si nu da in nas chiar daca-l tin acolo. Deci e o posibila problema de aer fals... tinand cont ca am schimbat recent filtrul. Multumesc inca o data.
×
×
  • Creează nouă...