alzayr Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Salut, in primul rand nu stiu daca am postat in categoria buna. M-ar interesa un set de carene pentru Kawa zx 6r 2008. Ce parere aveti de cele aftermarket? Ideea este ca ale mele mai trebuiesc pe alocuri vopsite ba mai sunt ciobite, etc. Daca stau sa repar si sa revopsesc cred ca ajung mai scump , plus de asta au cam trecut 10 ani de ploi si soare peste ele. Inteleg ca poate calitatea nu este aceeasi ca la cele originale dar totusi..? M-ar interesa parerile celor care au asa ceva, nu neaparat pentru modelul meu de motocicleta Multumesc, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Daca te referi la cele de China, ma bine le repari pe ale tale, nu cred ca ajungi sa dai 400e.Pe langa faptul ca nu se imbina bine, plasticul incepe sa se deformeze de la caldura si devine casant.Carenele mele au 17ani si sunt in stare perfecta, singura operatiune a fost polish+lac. Editat Aprilie 19, 2017 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
302v8 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Daca te referi la cele de China, ma bine le repari pe ale tale, nu cred ca ajungi sa dai 400e.Pe langa faptul ca nu se imbina bine, plasticul incepe sa se deformeze de la caldura si devine casant.Carenele mele au 17ani si sunt in stare perfecta, singura operatiune a fost polish+lac. si plus de asta, cred ca gasesti pe ebay SH destul de ieftine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate