omu79 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Salutare, Imi puteti recomanda, va rog, un mecanic moto serios in Botosani? Am nevoie de o servisare furca si o verificare pe partea de admisie deoarece se cam balbaie la accelerare. E vorba de un Bandit 600 pe carburatie. Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Catalin, Tridex, nu stiu daca mai e in BT si nu s-a mutat in Iasi, dar suna-l: 0755.766.949 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Vezi la BIC, avea garaj langa scoala 17, pe Primaverii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Daca nu gasesti,si esti dispus sa faci un drum la Radauti ti-l recomand pe, petru xxl de aici de pe forum! Editat Aprilie 19, 2017 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Aprilie 19, 2017 Autor Share Postat Aprilie 19, 2017 Multumesc de recomandari. O sa apelez la cei recomandati in Botosani. Pentru ce am nevoie, nu cred ca nu gasesc si aici pe cineva priceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate