RRS Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 http://www.bihon.ro/accident-intre-un-autoturism-cu-scoala-si-un-motociclist/1822432 Nu cunosc mai multe detalii! Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Pe Facebook cică șoferul mașinii de "scoala" e de vina. Halal instructor avea în dreapta... » Post actualizat in 27 Apr 2017 12:47 Joi, 27 aprilie a.c., la ora 11.05, în sensul giratoriu al străzilor Calea Aradului cu Aviatorilor din municipiul Oradea, un bărbat de 53 de ani, din Oradea, în calitate de instructor auto, aflându-se în pregătirea unui cursant, un bărbat de 27 de ani, din Oradea, care era la volanul unui autoturism „Școală”, nu a acordat prioritate de trecere în sensul giratoriu. Astfel, a acroşat o motocicletă condusă pe banda a doua de un tânăr de 23 de ani, din Oradea. În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Sanatate colegului. In cazul asta cine e de vina si va fi responsabil ? Instructorul nu ? Editat Aprilie 27, 2017 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Ma gândesc ca ii ia carnetul instructorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sektor89 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/un-tanar-motociclist-a-fost-izbit-de-o-masina-scoala-cu-instructor-bikerul-a-fost-operat-si-e-in-stare-grava-133753 Insanatosire grabnica colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/un-tanar-motociclist-a-fost-izbit-de-o-masina-scoala-cu-instructor-bikerul-a-fost-operat-si-e-in-stare-grava-133753.html trebuie adaugat [punct]html la final, altfel linkul nu merge » Post actualizat in 27 Apr 2017 16:14 imi place exprimarea "Un bărbat[...] în calitate de instructor auto, aflându-se în pregătirea unui cursant [...] a acroşat o motocicletă [...]” cf. legii, se pare ca instructorul "conduce" ) Editat Aprilie 27, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sektor89 Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Imi cer scz...Nu am stiu...mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 banuiesc ca ai dat copy/paste la link. nu am idee ce nu ai facut bine de a ajuns fara o bucatica, doar am remarcat ce lipsea din el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Da, instructorul este raspunzator ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate