adi_b Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Am husa te 300 2012,dupa cate o cazatura mai buna dar nu exagerata mi se duce roata intro parte,ii dau un picior si e la loc,dar ceva totuși nu cred ca e ok,am avut vreo 5 GG si nu aveau nicio problema de genul asta plus ca la noi inngasca mai au si altii problema asta.vreun remediu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 ba e foarte ok, decat sa se strambe jugul sau furga mai bine se rasucesc putin in ax. de aia se strang suruburile cu dinamometrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Adi, eu cred ca ti se stramba ghidonul in prinderea din jug, de fapt. Precis ai si inaltatoare de ghidon. Mai rar se dez-aniliaza telescoapele. Cel mai des mobra cade pe ghidon. Si eu trageam suturi in roata sau o propteam intre doi copaci pana sa ma prind ca, de fapt, se stramba doar ghidonul, asta pe vremea cand aveam inaltatoare. De cand am renuntat la inaltatoare, mi-a disparut si problema cu "strambatul axului rotii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Mai 7, 2017 Autor Share Postat Mai 7, 2017 ba e foarte ok, decat sa se strambe jugul sau furga mai bine se rasucesc putin in ax. de aia se strang suruburile cu dinamometrica 17Nm am strans. » Post actualizat in 07 May 2017 08:36 Adi, eu cred ca ti se stramba ghidonul in prinderea din jug, de fapt. Precis ai si inaltatoare de ghidon. Mai rar se dez-aniliaza telescoapele. Cel mai des mobra cade pe ghidon. Si eu trageam suturi in roata sau o propteam intre doi copaci pana sa ma prind ca, de fapt, se stramba doar ghidonul, asta pe vremea cand aveam inaltatoare. De cand am renuntat la inaltatoare, mi-a disparut si problema cu "strambatul axului rotii". Imi e o idee stramb ghidonul dar mi ciuda ca merge intreo parte roata cand cad. Si e vizibil mai ales cand te uiti peste aripa. Am avut inaltatoare ,nu mai am dar am alte prinderi de ghidon,din alea antivibratii. » Post actualizat in 07 May 2017 08:50 Ce am gasit dertans a fost piulita/surubul de 23 de pe axul jugului. Am strans ,vedem cum se prezinta data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate