denisdenis96 Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Salut , vreau sa achizitionez o supermagna ani 1987-1988 .As vrea parerii ,cine a detinut , cunoscut ,vazut . avant in vedere faptul ca este o motocicleta de cca 30 ani . pretul este 2000-4000 euro ce parere aveti , ce defectiuni . e pacatoasa , probleme am tot citit despre ea, ma tot uit de un an . Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Parere: este o motocicleta foarte rara (vf700c) deci cu găsitul pieselor o sa fie cam greu. În rest nu stiu mare lucru despre ele, cred, cred ca am văzut una o data, poate mă insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Dar dc modelul 1987 - 1988? VF750C s-a produs pana in 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Dar dc modelul 1987 - 1988? VF750C s-a produs pana in 2003 sunt diferente atat estetice cat si la motorizare intre vf750c Magna si vf700c Supermagna. Daca omului ii place 700'le n-ai csf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 sunt diferente atat estetice cat si la motorizare intre vf750c Magna si vf700c Supermagna. Daca omului ii place 700'le n-ai csf Evident, eram curios dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisdenis96 Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 exact ,supermagna e cu mult diferita de sora ei vf 750 magna , so . inca astept pareri , . O alta varianta ar fi Honda Shadows 750 DC SPIRIT astept parerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Intre magna (orice magna) si vt750 e diferenta mare ca si putere... daca vrei ceva comparabil eu m-as duce spre vt1100, diferenta nu e foarte mare la greutate fata de 750 dar o sa ai mai multa putere (87hp91Nm)... Cat despre vt750 mhh e cu 2 caluti peste vt600 care dupa parerea mea e mai fun, mai supla, mai simpla, mai usoara si piese after market cat vezi cu ochii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skara0 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Honda super magna e diferita fata de orice VF700c/vf750c..vt700 e shadow deci nu magna Super magna are alte evacuari,alte carene,nu stiu cutia de viteze,motorul este intr-adevar la fel cu cele de pe magna vf700c. VT-urile sunt twin heads din putina mea experienta,nu v4 cum au magnele.Imi place mult honda shadow dar am renuntat la un VT700 dupa ce am gasit mai multe articole pe net,in special cel in care zice cam asa:" sacrificing performance for looks" Magna ar fi mult mai manevrabila si motorul este net superior,vorbim de acelasi motor pus pe vfr750 totusi... Super magna este superba,piese gasesti greu dar gasesti...e plin Ebay-ul .De acolo mi-am luat si eu kit de restaurare etrieri,restaurare ambreaj etc deci gasesti. Unicul inconvenient pentru mine cel putin la super magna,ar fi acela ca nu prea vad cum poti pune coburi laterale,pentru ca nu te prea lasa evacuarea orientata in sus,care arata super by the way:) Cum zicea si colegul Fury,gasesti piese intr-o veselie pentru shadow,dar Magna e mai rara,iar super magna si mai rara:) in schimb valoarea ii va creste si in afara de placerea de a calari o motocicleta diferita,unica as indrazni sa zic...vei avea si certitudinea ca nu "ingropi" banii cum faci cand cumperi o masina. Mult success:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate