andrei gras Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Unde scurtez si eu niste cizme de piele groasa? Le-am taiat deja la un bou si au iesit ca dracu pentru ca au pielea foarte groasa si nu are aparatura. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) Uite aici: http://www.reparatiiincaltamintecotroceni.com/page5.html E meserias omu'. Mi-am lipit la el niste ghete de vanatoare. nu stiu de modificari, dar poti sa intrebi Sau aici: /index.php?/topic/723251-modificari-echipamente-moto-din-piele/ Se pare ca cei din Moara Vlasiei au recomandari bune pentru echipament de piele. Nu stiu de ghete, dar poti sa dai un telefon sa intrebi. Bafta! Editat Mai 9, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate