Radu46 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 ce parere credeti ca ar avea un politist cand va vedea ce calariti? eu cred ca ar zice "de ce nu aveti carene la moped?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 mda....dupa mine e munca inutila si mai presus arata ca draq. ori e scuter ori e motor. combinatii din astea mie nu imi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 ce parere credeti ca ar avea un politist cand va vedea ce calariti? eu cred ca ar zice "de ce nu aveti carene la moped?" concureaza pentru "cea mai urata aratare pe 2 roti pe care am vazut-o vreodata" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 ma intreb ce viteza o prinde mai ales ca are motor de cbr 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hynix Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 si de la mine un vot pentru cea mai urata aratare pe 2 roti...oribil arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 ma intreb ce viteza o prinde mai ales ca are motor de cbr 1000. Pai, vad ca in bord are 110 km\h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Pai, vad ca in bord are 110 km\h cu siguranta nu mai are cablu de kilometraj de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Mie imi place cum i-a facut limitarea cu scociurile alea pe admisiile de la carburatoare )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 cre ca-i face pe toti prietenii lui cu scutere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 timp pierdut si nu cred k ofera prea multa siguranta...nu degeaba l-au facut scooter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 cacao SI IAR cacao ala nu e scuter!!!!! pt D-Zeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 ma intreb ce viteza o prinde mai ales ca are motor de cbr 1000. nu cred ca prinde mult ca peste 150 ii sar rotile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 dar au mai fost pozele astea intr-un topic ....oricum, de la mine, nota 1 cu indulgentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Mie mi se pare ca a fost creativ ala care a bagat atata munca in chestia aia. (Spun "chestia aia" pentru ca nu prea imi dau seama ce e. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Mie mi se pare ca a fost creativ ala care a bagat atata munca in chestia aia. (Spun "chestia aia" pentru ca nu prea imi dau seama ce e. ) bine zis chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Dar motocicleta de ce a stricat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Probabil avea mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate