arhshine Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 (editat) Mi-a luat ceva vreme sa pun cap la cap drumetia de 1 mai spre mare dar in sfarsit e aici. Traseul a inceput de la Bucuresti, pe Autostrada A2 iar la kilometrul 105 am intors spre Slobozia. Am traversat Dunarea pe la Giurgeni iar de-acolo am admirat peisajele pana la Constanta. A fost o drumetie absolut superba prin campii verzi, altele acoperite de rapita.. eolienele, soarele. Chiar o pauza potrivita de la agitatia orasului. Trebuie sa mentionez ca filmarea este in Engleza pentru ca imi doresc sa fac aceste clipuri accesibile oricui indiferent de nationalitate iar ca bonus sa exerse limba straina. Acestea fiind spuse, am adaugat si subtitrari in limba Romana. Vreau sa multumesc celor care m-au incurajat si mi-au oferit sugestii in cadrul postarii anteriorare (spre Cheile Bicazului), au ajutat enorm. Vizionare placuta ! Editat Mai 19, 2017 de arhshine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Mai 20, 2017 Autor Share Postat Mai 20, 2017 Cool! Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Mi-a placut,felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Frumos,felicitări. Ce ai la mâna stg.peste geaca ? Ceas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Mai 20, 2017 Autor Share Postat Mai 20, 2017 Mi-a placut,felicitari ! Ma bucur enorm ! Thanks Frumos,felicitări. Ce ai la mâna stg.peste geaca ? Ceas? Multumesc ! E telecomanda camerei de filmat. Camerele din seria Sony nu au display integrat iar ecranul telecomenzii e singura modalitate de a vedea daca e bine cum filmezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Villy_129 Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Foarte tare, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Superb...dar clipul in care apari in slip pe motor si geaca cu casca pe cap face toti banii...niciodata nu stii de unde apare riscul din nisip.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Mai 21, 2017 Autor Share Postat Mai 21, 2017 (editat) Foarte tare, felicitari ! Ma bucur ca ti-a placut, thanks ! Superb...dar clipul in care apari in slip pe motor si geaca cu casca pe cap face toti banii...niciodata nu stii de unde apare riscul din nisip.. Multumesc ! Acu ma simt prost sa stric iluzia, dar acolo port pantaloni . Totusi, fara sa vrei mi-ai dat o idee, trebuie sa fac asta o data pe bune.. Editat Mai 21, 2017 de arhshine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Super! Bravo tie! Drumul e bun si are peisaje frumoase, dar cand le vezi intr-un filmulez bine facut este cu totul altceva. Nota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhshine Postat Mai 26, 2017 Autor Share Postat Mai 26, 2017 Super! Bravo tie! Drumul e bun si are peisaje frumoase, dar cand le vezi intr-un filmulez bine facut este cu totul altceva. Nota Multumesc pentru aprecieri ! Mi-a parut un pic rau ca nu a fost timp sa merg pe la Braila iar apoi sa cobor spre Constanta. Traseul e mult mai spectaculos asa in opinia mea.. dar nah, data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate