andutzu_85 Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Pe maine se anunta vreme faina si trebuie profitat de ea Deci,dupa cum spuna titlul....o plimbare pana la Mureseni nu ar strica Traseul e superb,vreo 300 km dus-intors,aprox,cu multe serpentine,peisaje frumoase,asfaltul ok Pana acum suntem 5....se merge in conditii legale,de plimbare si cu pauze de dezmorteala,poze,tigare...etc,cu mici exceptii pe serpentine Plecarea se face din centru Frasin in jurul orei 10 sau ne intalnim pe traseu....oricine doreste este binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Si plimbarea a avut loc, fara evenimente negative, nici macar radar , as posta poze insa nu am optiune de pe telefon. Asfalt uscat si La mai multe iesiri! » Post actualizat in 11 Jun 2017 21:17 andutzu_85 poate reusesti tu sa postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Ai optiune upload poze si de pe telefon, da scroll jos de tot si click pe butonul "full version", pac, ai varianta de PC si pe mobil. pe urma click pe butonul "use mobile version", tot in josul paginii, et voila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 12, 2017 Autor Share Postat Iunie 12, 2017 Imediat ce ajung acasa...la munca nu prea am netul bun » Post actualizat in 12 Jun 2017 15:34 Avem si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 cam misto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Martie 10, 2018 Share Postat Martie 10, 2018 Se cauta doritori pt o ieseala in w.endul 17/18.03.2018 Hai gâze amortite, miscare! Mentionez ca s pot face asigurari optional, 6,7,8,9,10... luni. Deci nu numai 6 ori 12 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 (editat) 1.In legatura cu asigurarile -anul trecut ultima asigurare 270 pe 6 luni -anul asta, surpriza...165 pe un an intreg...nici nu am stat pe ganduri!!! 2.Pe 17-18 ar fi fain de plimbare dar nh gasesc sanie de inchiriat(anunta astia -13 si ninsoare 80% pe weekend) Editat Martie 15, 2018 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Ieri am facut o tura Humor-Dorna si retur. La intoarcere, prin Valea Putnei mi.am gasit partenerul de drum un Jeep cu statie, returul l.am facut in 62 min. Cu asta vreau sa zic ca drumul e ok, cu excepyia unor gropi si a catorva radare. Se pune de o ieseala pe azi? » Post actualizat in 08 Apr 2018 14:54 Plimbaretii, ceva organizari pt plimbare in vacanta de Pasti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate