Jump to content

TeDy 'M

Super Membru
 • Posts

  776
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TeDy 'M

 1. Succes si pe mai departe! Soluția este să repeți periodic. Este problema cu care toți ne confruntăm după ce mergem pe umed ori noroios. Inevitabil se arde acolo noroiul, si asta e... Se găsesc la mag auto ori tuning, pasta de lustruit, INOX sau după caz CHROME. La galerii, folosim pasta pt Inox. Cred ca si ale tale sunt din inox.
 2. Salut colegii! Intreb aici dacă aveți /știți pe undeva de vânzare.. CHIULASA COMPLETĂ in stare BUNĂ (incl. ghiduri supape) pt. 3VD - 850cmc. Multumesc si toate cele bune! Tel Dragoș - 0744633428
 3. Salut colegii! Intreb aici dacă aveți /știți pe undeva de vânzare.. CHIULASA COMPLETĂ in stare BUNĂ (incl. ghiduri supape) pt. 3VD - 850cmc. Multumesc si toate cele bune! Tel Dragoș - 0744633428
 4. Salut colegii! Intreb aici dacă aveți /știți pe undeva de vânzare.. CHIULASA COMPLETĂ in stare BUNĂ (incl. ghiduri supape) pt. 3VD - 850cmc. Multumesc si toate cele bune! Tel Dragoș - 0744633428
 5. Săracul neamț!.. Ce căra ăla după el? Să nu îmi zici că sunt vechi, si vrea să le abandoneze pe bani de nimic prin România ori Balcani..
 6. Daca intregul mecanism (broasca ce are carcasă) este nituit... Cam grea treaba, si e f posibil să se lărgească găurile din topcase.
 7. Hmm recitesc cele scrise cu mulți ani în urma, si acum ajung sa spun ca din contra, lipsa noului ABS ne ferește de multe batai de cap. Brembo Rules!
 8. Spre a înțelege un anumit zgomot la mersul constant, cu toate ca teoretic mi-ar fi fost greu. As fi zis ca punctul central al axului momentul rămâne 0. Si totusi poate că de la centru până la nuturile angrenajului înseamnă acel ceva. Pt mine a fost educativ. Spor și vouă celorlalți!
 9. Sigur ca ne folosesc informațiile. Si cele mai bune vin de la colegii de forum. CRAMPBUSTER găsim tot pe siteurile mentionate? Va mulțumesc tuturor!
 10. Hmm, mulțumesc Dan! Sa ajung iar la asta, in detrimentul Givi care e mai înalt si numai cu 20E mai scump? Ca deh, V Streamul e mai robust si dublu ca pret, dar si mai evazat jos..
 11. Înțeleg ce spui Lucian, dar totuși să flambeze numai din mersul motorului la 100km/h tot nu mi-ar place
 12. Lucian vreau ceva eventual mai gros decât flexibilele de 4 mm. Macar certificat de Givi, Ztechnik, etc
 13. Dacă puteti recomanda FURNIZOR parbriz. Întrebând unul, invocă probleme de import acum în perioada pandemiei... Doresc să cumpăr PARBRIZ pentru GS 1150, cu înălțimea aproximativă 48-50cm. Deasemeni mai doresc 2 CRAMPBUSTER, unul pentru mâner clasicBMW-32mm cât și pentru mânerul de GS 1200 - mai subțire aprox. 26mm Mulțumesc
 14. Ei.. Clar ca acele min... sunt asamblate clipuri pe rapid.. Dar ca realizare/reînnoire a căluțului, e fain.
 15. Extrem de frumos! Vânzare bună si noroc de nou proprietar ce stie sa aprecieze! .. si să plătească
 16. Legile fizicii bată - le vina. Oare o usa nu apasa greutatea ei pe balama? MRAul care apasă in cleme(in rădăcină) nu face acelasi lucru?.. Iar prinderile alea strângerea suruburilor metalice pe plexic, chiar si cu gume, sunt o soluție durabilă PT PARBRIZ? Il inghit acum de bun ce e.. mama lui dar de extensie MRA! In fine, mă retrag din discuția asupra subiectului asta. W. End plăcut!
 17. A naibii treabă ca numai acolo la prinderi o fi copt. Este murdar omule, numai sus l-am curatat pt a face acum poze
 18. Drujbex: hm, sfatul tau se aplica chiar daca parbrizul si extensia sunt fabricate de aceleasi producator? voi tine cont si de sfatul referitor la cel de pe olx... deci acela are avantajul ca e mai "gros", mai bine facut (e altmaterial?) si pot prinde mai cu incredere o extensie de el. Pt mine acela are avantajul cadrului intaritor. La viteză, CADRUL SUSȚINE REZISTENTA. LUV: Sunt extensii care vin prinse pe parbriz cu cleme, nu prin găurire. Da, MRA am și eu, am renunțat la el este disponibil pt valorificare-50E. Cum atasez urmatoarele poze, ei bine asta e cu parbrizul:
 19. Cauta la Dedeman, Leroy Merlin, BRICO, genul asta de magazine.. AM VAZUT inclusiv cu protectia de cauciuc. Poate ca sunt pt evacuarile de centrala termica. PREȚ ACCESIBIL.
 20. Am văzut pe GS Nu voiam sa aduc discutia aici. Cred ca am sa merg pe Ztechnik, alti 200E. Plus niste evazari laterale.
 21. Extensia se prinde de plexicul parbrizului, iar asta 100% genereaza fisuri in noul parbriz. Nu vb. teorii, iar daca trebuie iti arăt și poze. Si ține cont ca nu prinzi extensia de un parbriz rezistent lat si gros ca si al GWing. Fara doar si poate as lua un parbriz mare dintr-o singura bucata. Cel de pe OLX.. AH ce îmi face cu ochiul cadrul=întăriturile alea!
×
×
 • Create New...