Bloodspike Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Salut. Am pierdut pe drum surubul de fixare a vizierei. Casca este Scorpion ADX-1.Are cineva un exemplar in plus? Timisoara sau apropiere. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 (editat) salut. pune o poza cu inculpatul. Editat Mai 20, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloodspike Postat Mai 20, 2017 Autor Share Postat Mai 20, 2017 https://drive.google.com/file/d/0B6rpEt8uX-lwUU5vM3RfclZZX3c/view?usp=drivesdk Merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Nu merg înlocuite ambele ? Adică sa cauți ceva similar de alta casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 sa stii ca s-ar putea sa mearga si de la alte casti... eu pot sa caut maine pe la ai mei sa vad daca le mai am pe alea de rezerva de la vechiul scorpion, si daca le gasesc, vedem cum facem sa ajunga la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloodspike Postat Mai 21, 2017 Autor Share Postat Mai 21, 2017 Ar fi minunat, mulțumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 21, 2017 Share Postat Mai 21, 2017 daca nu gasiti e un baiat pe ebay in anglia care are accesorii si vin in 3 zile .Mi-am comandat pinlock de la el intr-o sambata noapte si marti l-am avut acasa http://www.ebay.com/usr/helmet_shop?_trksid=p2060353.m2749.l2754 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 21, 2017 Share Postat Mai 21, 2017 Gasesti si la Louis accesorii pentru casti. Presupun ca nu ai luat-o de noua fiindca Scorpionul meu de off are si suruburi si bureti de rezerva la ea. Daca raspunsul este insa da, cauta cutia si vezi poate mai sunt acolo. Ps_Nu este acelasi surub cel pe care il am eu. Casca mea este model destul de vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 21, 2017 Share Postat Mai 21, 2017 nu le-am gasit, scuze cred ca le-a aruncat maica-mea la un moment dat, nestiind ce sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloodspike Postat Mai 22, 2017 Autor Share Postat Mai 22, 2017 Gasesti si la Louis accesorii pentru casti. Presupun ca nu ai luat-o de noua fiindca Scorpionul meu de off are si suruburi si bureti de rezerva la ea. Daca raspunsul este insa da, cauta cutia si vezi poate mai sunt acolo. Ps_Nu este acelasi surub cel pe care il am eu. Casca mea este model destul de vechi. Casca este noua, dar nu retin sa fi vazut altceva decat pinlockul in cutie. Am sa ma uit, multumesc. » Post actualizat in 22 May 2017 11:34 Update: nu erau suruburi in cutie. In caz ca mai are cineva nevoie, am gasit la Motorai, dar nu pe stoc. Ar trebui sa primeasca prin 8 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Ma uit acasa sa vad daca am . Am comandat ptr un Scorpion talpa mecanismului ce tine viziera si cred ca sunt si alte maruntisuri in punga . Daca se potrivesc , te ajut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Merge orice fel de surub cu conditia sa fie acelasi diametru si acelasi pas. Si, evident nu foarte lung. Mie mi s-a desprins piulita din locasul ei si surubul original este prea scurt ca sa mai prinda, asa ca, pur si simplu am pus un surub de M5 in locul lui si e foarte ok. Viziera are un locas acolo la imbinare, deci nu am avut nicio problema pentru capul surubului care e mai mare acum. Surubul original e M5x5 mm si eu am pus M5x15 mm. Vezi pozele: "Inculpatul" Talpa cu surubul nou: Viziera: Imbinarea: Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate