BitKode Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 (editat) Salut, știe cineva un mecanic care să îmi schimbe și mie semeringurile și uleiul din furca, iar apoi să îmi regleze carburatorul? Nu cunosc pe nimeni în zona și aș avea nevoie de cineva. Am semeringurile și uleiul cumpărate. Sa fie cineva din zona Târgoviște-Gaesti. Daca aveți idee și cât ar costa ar fi perfect. Mulțumesc mult Editat Mai 22, 2017 de BitKode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 servisarea de furcă ar trebui să coste între 200 și 300 de lei carburația între 150-200 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Carburatorul e cam 50 ron, e unul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Vino la topoloveni si se fac garantat si pret mai mult decat decent.de la gaesti mai ai 20 km.reglaj carb cu ceasuri,nu dupa ureche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate