cristi80 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 rog posesorii de nipre ,daca au bunavointa,sa scrie cat mai detaliat despre schimbarea de supape +ghiduri la dnepr,de la ce se potrivesc altele si cu ce modificari.Va multumesc P.S-am dat cu search da nu am gasit nimic concret. Cu respect,Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 rog posesorii de nipre ,daca au bunavointa,sa scrie cat mai detaliat despre schimbarea de supape +ghiduri la dnepr,de la ce se potrivesc altele si cu ce modificari.Va multumesc P.S-am dat cu search da nu am gasit nimic concret. Cu respect,Cristi insist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Fara a fi deloc in tema, daca cauti mai bine pe forum ai sa afli ca ghidurile de Lada se potrivesc perfect dupa o scurtare prealabila. Supapele nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Fara a fi deloc in tema, daca cauti mai bine pe forum ai sa afli ca ghidurile de Lada se potrivesc perfect dupa o scurtare prealabila. Supapele nu stiu. asta am gasit,dar as vrea sa stiu de la cineva care a montat daca rezultatul obtinut este satisfacator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 mai frate....... cauta si tu la rusi care aduc piese de comuniste si ai sa gasesti.......nu tin mai mult de 7000-8000 km dar asta e cum le nimeresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 mai frate....... cauta si tu la rusi care aduc piese de comuniste si ai sa gasesti.......nu tin mai mult de 7000-8000 km dar asta e cum le nimeresti fratele meu.....deoarece nu vreau sa tina 7000-8000 am si postat,as vrea ceva mai bun,nu vreau sa merg la noroc , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttcostin Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Eu am montat ghiduri de LADA si nu este necesar sa scurtezi nimic dar este bine sa ai alezor de 8 .Sunt la set 4 lungi si 4 scurte.Eu am pus lungi... alegere personala.Pret 25 lei setul de 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 strungarul iti face toata operatiunea, iti face el ghiduri de fonta, la tolerante, iti poate face chiar el supapele (cel mai bine din supape din crom de Diesel). Daca nu gasesti asa ceva in zona, trimite-le incoa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate