Al3xscrt Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Salutare, stie cineva ce model este acest alpinestars https://olxro-ring10.akamaized.net/images_mercadorro/153651307_2_1000x700_costum-moto-alpinestar-fotografii.jpg si ce parere aveti despre el? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Costum Alpinestars MX-1. Nu se mai fabrică de prin 2010. Greu mai găsești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iunie 8, 2017 Autor Share Postat Iunie 8, 2017 Costum Alpinestars MX-1. Nu se mai fabrică de prin 2010. Greu mai găsești. Am gasit unul la 300 euro.... merita banii astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Cu Alpinestars nu prea ai cum sa gresesti...doar daca nu iei marimea buna. Altfel..chiar daca e un model mai vechi ...echipamentul e foarte bun si pretul e unul bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 daca-i si original.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Am gasit unul la 300 euro.... merita banii astea? Dacă e întreg și original, prețul este unul bun. Nou era vreo 1200€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iunie 9, 2017 Autor Share Postat Iunie 9, 2017 (editat) Dacă e întreg și original, prețul este unul bun. Nou era vreo 1200€. Care e primul indiciu ca e fake? La ce sa ma uit prima oara? Mersi O poza, poate ajuta la ceva: https://olxro-ring10.akamaized.net/images_mercadorro/153651307_3_1000x700_costum-moto-alpinestar-echipamente-pentru-sport.jpg Ca marime este 50, eu am 176cm si 71 kg, din ce am vorbit cu omul se potriveste, poate doar putin larg pe abdomen.... Editat Iunie 9, 2017 de Al3xscrt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Calitatea pielii, amplasarea și mărimea logo-urilor. Caută pe net poze cu costumul și compară-l cu pozele (detaliate) de la vânzător. La prima vedere, din cele două poze postate mie nu-mi pare făcătură. Ca mărime, 50 corespunde cu un M-L. Indicativ, la ~1.70m și vreo 68kg eu port 48 (S-M) de la Alpinestars. Probabil că-ți vine puțin larg (depinde și ce dimensiuni au cei care l-au mai purtat), dar verifică și celelalte măsurători ca să vezi dacă e acceptabil sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Cusaturile sunt un identificator bun daca e fake sau nu. si eu zic ca nu e fake (din poze) daca nu ti-e bun, mai e un Dainese marimea 50 pe olx tot la 300 euro. eu as merge pe Dainese la orice ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate