Reflekt Image Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salutare oameni faini! Suntem un cuplu din Timisoara care vrem sa luam parte la Bike Fest X3 din acest weekend la Baile 1 mai. Din pacate, cum nu cunosc locatia, dar si am dezavantajul sa nu am cobb-uri sau portbagaj la mobra pentru a putea cara cortul si jumatate de sifonier (pt doamna :-)) ), sunt in situatia in care sunt nevoit sa gasesc o cazare decenta cat mai aproape de locatia unde va avea loc festivalul. As dori sa cer o recomandare, eventual variante de cazare pt vineri si sambata. Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salutare oameni faini! Suntem un cuplu din Timisoara care vrem sa luam parte la Bike Fest X3 din acest weekend la Baile 1 mai. Din pacate, cum nu cunosc locatia, dar si am dezavantajul sa nu am cobb-uri sau portbagaj la mobra pentru a putea cara cortul si jumatate de sifonier (pt doamna :-)) ), sunt in situatia in care sunt nevoit sa gasesc o cazare decenta cat mai aproape de locatia unde va avea loc festivalul. As dori sa cer o recomandare, eventual variante de cazare pt vineri si sambata. Va multumesc anticipat. În minivacanța de 1 iunie am fost la Felix. Nevastă-mea a căutat cazare pe www.booking.com și a găsit un hotel decent și la preț ok. Uite aici un search pe site-ul ăla : https://www.booking.com/searchresults.ro.html?aid=800210;label=gog144sb-searchresults-XX-XX-search_baileS1mai-unspec-ro-com-L%3Aro-O%3AwindowsS10-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3Aao-H%3As;sid=15d239b4ba02eb039cc3e11dd9dbf6e7;class_interval=1&dest_id=900049013&dest_type=city&dtdisc=0&inac=0&index_postcard=0&label_click=undef&mih=0&offset=0&postcard=0&room1=A%2CA&sb_price_type=total&si=ai%2Cci%2Cco%2Cdi%2Cla%2Cre&ss=baile%201mai&ss_all=0&ssb=empty&sshis=0& PS Posibil să merg și eu la festival cu motorul, poate mergem împreună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reflekt Image Postat Iunie 19, 2017 Autor Share Postat Iunie 19, 2017 În minivacanța de 1 iunie am fost la Felix. Nevastă-mea a căutat cazare pe www.booking.com și a găsit un hotel decent și la preț ok. Uite aici un search pe site-ul ăla : https://www.booking.com/searchresults.ro.html?aid=800210;label=gog144sb-searchresults-XX-XX-search_baileS1mai-unspec-ro-com-L%3Aro-O%3AwindowsS10-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3Aao-H%3As;sid=15d239b4ba02eb039cc3e11dd9dbf6e7;class_interval=1&dest_id=900049013&dest_type=city&dtdisc=0&inac=0&index_postcard=0&label_click=undef&mih=0&offset=0&postcard=0&room1=A%2CA&sb_price_type=total&si=ai%2Cci%2Cco%2Cdi%2Cla%2Cre&ss=baile%201mai&ss_all=0&ssb=empty&sshis=0& PS Posibil să merg și eu la festival cu motorul, poate mergem împreună Desigur. Iti scriu in privat datele mele de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 (editat) Incercati pe www.cazarebaile1mai.ro In zona e piln de pensiuni, hoteluri. In apropiere mai e si staiunea Baile Felix ( aprox la 5 km de locatia evenimetului) este aproape imposibil sa nu gasiti cazare! doar pretul e care variaza! Editat Iunie 20, 2017 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate