Sari la conținut

oldgeorge59

Super Membru
 • Număr conținut

  620
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre oldgeorge59

 • Rang
  Avansat

Metode de contact

 • Website URL
  http://google.ro

Profil

 • Sex
  Male

Vizitatori Recenți Profil

641 citiri profil
 1. Găsești kit-uri de IGO Primo și seturi de hărți aferente pe net. Dacă ai un telefon cât de cât decent și instalezi acest kit te duce până în recepția hotelului grecesc Gratis ! LE Ai grijă cu viteza în Serbia, pe DN este de 80 km/h . Milițienii lor nu glumesc cu depășirea vitezei, riști să faci efectiv pușcărie câteva zile, pe bune !
 2. Cablu kilometraj poți lua nou de pe motomike, cam toate magazinele de piese moto au contract cu ei și ți-l aduc la comandă cu transport gratuit : https://www.motomike.eu/autonet/ro/category/10211000000/vehicle/yamaha-yp-250:20992/article/162255/
 3. Ești pe sufletul meu, întotdeauna am preferat ca, în loc să mă calce unul cu ditai mașinoaia pe cască pentru că am fost prost și n-am știut regulile de circulație să pun mâna pe carte fără rușine și să (re)învăț! Există tot felul de p(a)ulici, chiar dacă și-au schimbat nickname-ul pe care s-au că...pardon răhățit e cuvântul elegant, pe acest forum care aplică vechea zicală : Prostul nu e prost destul facă nu e și fudul !
 4. Tu chiar exiști sau ești doar un vis urât?! „...camionul are prioritate dar nu este obligatoriu” Serios ?! adică prioritatea există dar nu-i obligatorie ?!?!?!!?!? Cap de cretă, vorbim despre un indicator pe care ÎL AI ÎN FAȚĂ și PE CARE TREBUIE SĂ-L RESPECȚI și care stabilește CLAR ÎN CE ORDINE SE TRECE, nu-i o propunere indecentă pe care o respecți sau nu ! Dar nu, bobocel paulică se oprește în mijlocul intersecției și devine „gânditorul de la Hamangia” timp de 10 minute minim până îi vine inspirația privind prioritățile.
 5. Văd că iarăși se aberează din plin, începe să-mi fie frică să mai circul în același timp cu unii de pe acest forum !... mă întreb cum au trecut unii examenul pentru permis, pe pile?! Vedeți aici răspunsul clar, dat de adminul unei școli de șoferi legat de o situație identică : https://www.scoalarutiera.ro/indicatoare-si-marcaje/panouri-aditionale/directia-drumului-cu-prioritate/303
 6. Moșule, eu zic să mergi să predai permisul de conducere ! Văd că pe acest forum sunt tot felul de filozofi ai circulației rutiere, dar tămâie când este vorba de cunoașterea legislației rutiere. Să fie asta una dintre cauzele prea multora accidente de motor ?! Vă recomand cu drag un curs de legislație rutieră online, foarte bine făcut. Nu-i nicio rușine să înveți, rușine este să te dai deștept și tu să fii clei...ba mai mult să-ți riști viața ta ba chiar mai grav, viața altora, conducând în trafic ca un bou ! https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier
 7. Caută întrebare nr.12, bifează răspunsul apoi „ok” și vei știi cât de profesor ești. http://soferiteste.ro/TESTE/CATEGORIA_B/PRIORITATEA_B/prioritatea_B.htm
 8. Dacă TU ești cu motocicleta în situația asta în mod sigur te oprești în mijlocul intersecției și începi să filozofezi despre efectul semaforului roșu asupra înmulțirii gândacului de Colorado, poate în acest fel vine un nene grăbit cu un ditai Jeep din spatele tău și ne scapă de un gulgutor pe acest forum.
 9. Măi nene, cu nivelul IQ-ului m-ai lămurit, văd că stai prost și cu vederea! Mașina verde ARE SEMAFOR ROȘU !!!!!...lumina verde intermitentă NU-I conferă NICIUN FEL DE PRIORITATE față de NIMENI, deci îl lasă să treacă pe ăla cu mașina roșie apoi intră și el în intersecție ! Tu nu ai niciodată îndoieli, nu-i așa, când încerci să gândești te cam doare capul?!
 10. „Art. 59. (4) Când un semafor cu trei culori are o lumină verde intermitentă suplimentară, montată la acelaşi nivel cu lumina verde normală a semaforului, sub forma unei săgeţi verzi pe fond negru, cu vârful spre dreapta, aprinderea acesteia semnifică permisiunea pentru vehicule de a-şi continua drumul în direcţia indicată de săgeată, indiferent de culoarea semaforului electric, cu condiţia acordării priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor care au drept de circulaţie.” Cap de cretă, o ții gaia-mâțu pe a ta, ăla cu mașina verde are semafor ROȘU și o lumină intermitentă de culoare verde. Citește ce spune legea, săgeata aia NU îi dă nicio prioritate față de NIMENI, îi permite DOAR să-și continue deplasarea pe roșu CU CONDIȚIA să dea prioritate TUTUROR celor cu drept de circulație prin intersecție ! NU, nu îți doresc moartea , dar dacă într-o zi ai să mori datorită prostiei tale NU te voi plânge, coeficientul de prostie umană va scădea un pic !
 11. Băiețaș, sunt un om pașnic în general și nu doresc răul nimănui...dar ești prea bătut în cap și încrâncenat !...cred că nu voi vărsa nicio lacrimă atunci când pe acest forum se va anunța RIP asociat cu numele tău.
 12. Inițial renunțasem să te mai lămuresc, dar văd că fabulezi în continuare așa că hai să lămurim misterul acelui semn „cedează trecerea” . În situația în care semafoarele din acestă intersecție nu funcționează sau sunt pe intermitent iar acel semn NU ar exista tramvaiele care vin din stânga ar trebui să-ți acorde ție, celui cu mașina roșie, prioritate de dreapta, legea este clară autovehiculele pe șine au prioritate în intersecțiile nedirijate cu excepția celor care virează la stânga. Deci într-o asemenea situație, cu semafoarele oprite, mașinile care vin din față (direcția mașinii verzi) ar trebui să dea prioritate de dreapta tramvaiului, tramvaiul ar trebui să-ți dea ție prioritate deci practic s-ar opri toată circulația în intersecție ca să treci tu cu mașina roșie! Tocmai pentru a evita această situație administratorul drumului a pus acel „cedează trecerea” ! Hai să mai facem un exercițiu de logică : să presupunem că la semaforul mașinii verzi NU există săgeata intermitentă dreapta. Tu, cel cu mașina roșie ai semafor verde , cel cu mașina verde are roșu, conform raționamentului tău tu ar trebui să înaintezi până în dreptul semnului „cedează trecerea” și să te oprești acolo și să aștepți ca celui cu mașina verde să i se facă semaforul verde să-l lași să treacă apoi să treci tu. Nu ți se pare absurd ? Uneori un pic de logică ne face viața mult mai ușoară ! P.S. Apropo de rotondă, NU orice loc în care mașinile se învârt în cerc este sens giratoriu ci DOAR cele presemnalizate :
 13. Eu mă retrag din această discuție ! Încep să înțeleg de ce în fiecare an aflăm cu tristețe de atâția motocicliști morți sau răniți în accidente stupide, când cunoașterea legii circulației și un pic de logică ar putea să să schimbe radical situația unii preferă să fabuleze și să speculeze pe margine unor posibile scenarii. Vă doresc să faceți un milion de kilometri pe motor fără nici măcar o zgârietură !
 14. Tu chiar ai permis de conducere și chiar conduci în trafic ? Mulțumește-i Domnului că ești încă viu ! L.E. Deci tu ești convins că cel cu mașina roșie are semafor verde dar va sta la semnul „cedează trecerea” până ce celui cu mașina roșie i se va face verde la semafor ca să-l lase să treacă ?!
×
×
 • Creează nouă...