Jump to content

oldgeorge59

Super Membru
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

About oldgeorge59

 • Rank
  Avansat

Contact Methods

 • Website URL
  http://google.ro

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

864 profile views
 1. https://drive.google.com/file/d/1DcREM8vAabVYjAz_OtKdIg6kFZSCd2L8/view
 2. La Florin în Șag sau la Gyuri în Dumbrăvița. Depinde unde stai, pentru mine e mai aproape Gyuri.
 3. Uită-te mai atent . Ăsta este din 2010 ,are ABS și zice că prețul este „Verhandlungsbasis” adică negociabil. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=281443070&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=ABS&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=v+strom&maxCubicCapacity=750&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=9b961404-f390-d3eb-adbd-320011cb326e
 4. Formatul .PDF este greoi și greu de citit, eu prefer formatele .epub sau .mobi care merg și pe ebook reader și pe telefon, dar na, de gustibus non disputandum. Ai aici doar cartea lui Andrei Ciobanu, promit să le caut și pe celelalte: http://www.101books.ru/carte/descarca-andrei-ciobanu-suge-o-ramona-pdf
 5. Încearcă „Peregrinările lui Tuf” de George R.R. Martin. Cât despre cărți în format .mobi sau .epub există un site grozav de unde le poți lua gratuit, singura condiție să-ți face cont, dar nu știu dacă e bine să postez link-ul aici, nu aș vrea să le creez neplăceri așa că ți-l voi trimite prin PM.
 6. Dacă ai BM maxim RCA-ul pe o lună este doar vreo 15 lei la unul dintre asiguratori. Recomand dealer-ul pint.ro, îți trimit din timp mail când se apropie de expirare polița plus că doar cu un click pe numărul mobrei tale se autocompletează datele din cererea de RCA. ( nu le fac reclamă, sunt doar mulțumit de serviciile lor) L.E. Faza cu autocompletarea funcționează după ce ai făcut o dată polița la ei, la următoarele polițe pe acel număr.
 7. Încearcă și la https://www.boonstraparts.com/en/home, este un site de dezmembrări moto foarte mare din Olanda, poate ai noroc, ce te costă un email. L.E. Se pare că au cadrul cu acte de Olanda : https://www.boonstraparts.com/en/part/harley-davidson-xl-1200-c-sportster-custom-1997-2003-frame-nl-registration-2002&ID=B10000W7LP#part
 8. Sper să nu te superi că ți-am „furat” motto-ul, dar prea mi se potrivește ! Din păcate e gol cartușul color, dar arată bine și alb-negru: Mă duc să-i cumpăr ramă și va fi pus la loc de cinste pe peretele tematic din umila mea cămăruță ! :)
 9. Oil in the Blood (2019) Pentru prieteni dau link torrent cu full movie ! Pe privat. https://www.youtube.com/watch?v=sx-eMZuL6Vw
 10. Povestești foarte frumos, ai nerv și inteligență...dar fă ceva cu pozele alea, că mi-am uzat lupa filatelică să înțeleg ceva din ele !
 11. Frățioare , 8o.ooo de kilometri într-un singur an !!!! La un calcul simplu cam 220 de kilometri zilnic, socotind și sâmbetele, duminicile și sărbătorile legale. Când ai mai reușit să faci și altceva, dormit, mâncat, băut, făcut copii etc. ?!
 12. Există o sondă (senzor) înșurubat în zona cricului lateral. După un timp acesta se uzează în vârf și nu mai sesizează cricul lăsat. Ai două soluții simple de rezolvare, înclini motorul lateral dreapta și îl sprijini pe ceva ca să nu-ți curgă uleiul și demontezi sonda. Ori cumperi sondă nouă (nu știu cât costă) ori cureți bine capul sondei (ăla mobil) și pui acolo un bob de cositor. Varianta cu cositorul am aplicat-o acum câțiva ani la Transalpul juniorului și încă funcționează.
 13. https://www.pieseautoscan.ro/accesorii-auto/adaptor-priza-auto-lampa-din-standard-12-24-v.html Capătul exterior este o priză de brichetă obișnuită, poți folosi orice încărcător USB cu mufă corespunzătoare.
 14. Bunicul meu a fost miner. Pe vremea aceea se mai folosea încă lămpașul cu carbid. Am găsit locul unde bunicul își ținea rezerva de carbid și cu ajutorul a vreo câțiva „drăcușori” de vârsta mea de pe strada mea am construit un tun . Pocnea al naibii de tare ! O dată am pocnit exact când o babă din vecini intra în curte...baba a intrat în fibrilație iar noi ne-am luat-o cu joarda de ne ustura dosu ! Uite că nici baba și nici noi n-am murit ! Întodeauna vor exista „jucării” care pot ucide copiii : priza de curent, cuțitele din bucătărie, foarfecele, sculele electrice de tăiat din atelier ale tatălui etc. Crezi că ar trebui să ne creștem copiii într-un țarc până la 18 ani ?
 15. Dacă asta-i motoru tău lanțul pare cam prea întins, am zis pare! Du-te la unu care știe să verifice.
×
×
 • Create New...