Jump to content

oldgeorge59

Super Membru
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

About oldgeorge59

 • Rank
  Avansat

Contact Methods

 • Website URL
  http://google.ro

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

726 profile views
 1. XaeL, am mai glumit eu cu tine, dar acum serios: fie ca mobra ta să circule doar perpendicular pe Terra, niciodată paralel cu suprafața ei ! Dacă-mi permiți îți dau un sfat de la cineva cu oarece experiență pe moto (nu sunt un zeu al motociclismului, să fie clar! ) : întodeauna când pleci cu mobra fii semiparanoic, consideră că toți ceilalți participanți la trafic au un singur scop, să dea cu tine de pământ ! Asta te va menține mulți ani întreg pe mobra plus că este un excelent exercițiu pentru creier, îl ține activ.
 2. superbuci, pune-ți ochelarii, amicul cu topicul e din Giurgiu și nici io nu sunt mitic și nu mă dau în vânt după ei !
 3. Excelent sfat ! ...când o să vadă ăia de service că e noob o să-i ia conținutul portofelului cu izmene și cămașă cu tot, plus un împrumut baban la bancă
 4. Dacă zici că poți debloca respectiva încuietoare eu te sfătuiesc să nu apelezi la soluții ciudate, gen superglue sau trusă de scule de spărgător profesionist, ci să demontezi încuietoarea și dacă nu ai două mâini stângi să scoți butucul din ea (de obicei butucul este fixat de un mic blocator care se operează prin împingerea lui către interior) apoi să scoți pinii din butuc (notează-le locul, este important ! ) și cheia va ieși. Montajul în ordine inversă. Dacă ai două mâni stângi du încuietoarea la un atelier de confecționat chei !
 5. Deci pilotezi o minune de aia, Transformers, se face când mobră când mașină ?!
 6. A fost o vreme de aur, pe la începuturile întrunirilor moto în România, când toate cheile motoarelor erau adunate de un coleg sau o colegă nebăutoare până duminică dimineața. Nu ai fi primit cheia mai devreme nici dacă ziceai că mergi la propria înmormântare ! Dar deh, noi ăia suntem considerați acum fosile depășite, au năvălit tinerii bikeri frumoși și liberi !
 7. Ambele variante sunt corecte ! Adică va trebui să o scoți de la impozit din județul în care este acum impusă apoi va trebui să o impui în județul actual, în această ordine.
 8. Găsești kit-uri de IGO Primo și seturi de hărți aferente pe net. Dacă ai un telefon cât de cât decent și instalezi acest kit te duce până în recepția hotelului grecesc Gratis ! LE Ai grijă cu viteza în Serbia, pe DN este de 80 km/h . Milițienii lor nu glumesc cu depășirea vitezei, riști să faci efectiv pușcărie câteva zile, pe bune !
 9. Cablu kilometraj poți lua nou de pe motomike, cam toate magazinele de piese moto au contract cu ei și ți-l aduc la comandă cu transport gratuit : https://www.motomike.eu/autonet/ro/category/10211000000/vehicle/yamaha-yp-250:20992/article/162255/
 10. Ești pe sufletul meu, întotdeauna am preferat ca, în loc să mă calce unul cu ditai mașinoaia pe cască pentru că am fost prost și n-am știut regulile de circulație să pun mâna pe carte fără rușine și să (re)învăț! Există tot felul de p(a)ulici, chiar dacă și-au schimbat nickname-ul pe care s-au că...pardon răhățit e cuvântul elegant, pe acest forum care aplică vechea zicală : Prostul nu e prost destul facă nu e și fudul !
 11. Tu chiar exiști sau ești doar un vis urât?! „...camionul are prioritate dar nu este obligatoriu” Serios ?! adică prioritatea există dar nu-i obligatorie ?!?!?!!?!? Cap de cretă, vorbim despre un indicator pe care ÎL AI ÎN FAȚĂ și PE CARE TREBUIE SĂ-L RESPECȚI și care stabilește CLAR ÎN CE ORDINE SE TRECE, nu-i o propunere indecentă pe care o respecți sau nu ! Dar nu, bobocel paulică se oprește în mijlocul intersecției și devine „gânditorul de la Hamangia” timp de 10 minute minim până îi vine inspirația privind prioritățile.
 12. Văd că iarăși se aberează din plin, începe să-mi fie frică să mai circul în același timp cu unii de pe acest forum !... mă întreb cum au trecut unii examenul pentru permis, pe pile?! Vedeți aici răspunsul clar, dat de adminul unei școli de șoferi legat de o situație identică : https://www.scoalarutiera.ro/indicatoare-si-marcaje/panouri-aditionale/directia-drumului-cu-prioritate/303
 13. Moșule, eu zic să mergi să predai permisul de conducere ! Văd că pe acest forum sunt tot felul de filozofi ai circulației rutiere, dar tămâie când este vorba de cunoașterea legislației rutiere. Să fie asta una dintre cauzele prea multora accidente de motor ?! Vă recomand cu drag un curs de legislație rutieră online, foarte bine făcut. Nu-i nicio rușine să înveți, rușine este să te dai deștept și tu să fii clei...ba mai mult să-ți riști viața ta ba chiar mai grav, viața altora, conducând în trafic ca un bou ! https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier
×
×
 • Create New...