Jump to content

oldgeorge59

Super Membru
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

About oldgeorge59

 • Rank
  Avansat

Contact Methods

 • Website URL
  http://google.ro

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Povestești foarte frumos, ai nerv și inteligență...dar fă ceva cu pozele alea, că mi-am uzat lupa filatelică să înțeleg ceva din ele !
 2. Frățioare , 8o.ooo de kilometri într-un singur an !!!! La un calcul simplu cam 220 de kilometri zilnic, socotind și sâmbetele, duminicile și sărbătorile legale. Când ai mai reușit să faci și altceva, dormit, mâncat, băut, făcut copii etc. ?!
 3. Există o sondă (senzor) înșurubat în zona cricului lateral. După un timp acesta se uzează în vârf și nu mai sesizează cricul lăsat. Ai două soluții simple de rezolvare, înclini motorul lateral dreapta și îl sprijini pe ceva ca să nu-ți curgă uleiul și demontezi sonda. Ori cumperi sondă nouă (nu știu cât costă) ori cureți bine capul sondei (ăla mobil) și pui acolo un bob de cositor. Varianta cu cositorul am aplicat-o acum câțiva ani la Transalpul juniorului și încă funcționează.
 4. https://www.pieseautoscan.ro/accesorii-auto/adaptor-priza-auto-lampa-din-standard-12-24-v.html Capătul exterior este o priză de brichetă obișnuită, poți folosi orice încărcător USB cu mufă corespunzătoare.
 5. Bunicul meu a fost miner. Pe vremea aceea se mai folosea încă lămpașul cu carbid. Am găsit locul unde bunicul își ținea rezerva de carbid și cu ajutorul a vreo câțiva „drăcușori” de vârsta mea de pe strada mea am construit un tun . Pocnea al naibii de tare ! O dată am pocnit exact când o babă din vecini intra în curte...baba a intrat în fibrilație iar noi ne-am luat-o cu joarda de ne ustura dosu ! Uite că nici baba și nici noi n-am murit ! Întodeauna vor exista „jucării” care pot ucide copiii : priza de curent, cuțitele din bucătărie, foarfecele, sculele electrice de tăiat din atelier ale tatălui etc. Crezi că ar trebui să ne creștem copiii într-un țarc până la 18 ani ?
 6. Dacă asta-i motoru tău lanțul pare cam prea întins, am zis pare! Du-te la unu care știe să verifice.
 7. Încearcă pe https://www.boonstraparts.com/en/parts/mke=BMW/mdl=K 1100 LT 1993-1999 (K1100LT)/
 8. XaeL, am mai glumit eu cu tine, dar acum serios: fie ca mobra ta să circule doar perpendicular pe Terra, niciodată paralel cu suprafața ei ! Dacă-mi permiți îți dau un sfat de la cineva cu oarece experiență pe moto (nu sunt un zeu al motociclismului, să fie clar! ) : întodeauna când pleci cu mobra fii semiparanoic, consideră că toți ceilalți participanți la trafic au un singur scop, să dea cu tine de pământ ! Asta te va menține mulți ani întreg pe mobra plus că este un excelent exercițiu pentru creier, îl ține activ.
 9. superbuci, pune-ți ochelarii, amicul cu topicul e din Giurgiu și nici io nu sunt mitic și nu mă dau în vânt după ei !
 10. Excelent sfat ! ...când o să vadă ăia de service că e noob o să-i ia conținutul portofelului cu izmene și cămașă cu tot, plus un împrumut baban la bancă
 11. Dacă zici că poți debloca respectiva încuietoare eu te sfătuiesc să nu apelezi la soluții ciudate, gen superglue sau trusă de scule de spărgător profesionist, ci să demontezi încuietoarea și dacă nu ai două mâini stângi să scoți butucul din ea (de obicei butucul este fixat de un mic blocator care se operează prin împingerea lui către interior) apoi să scoți pinii din butuc (notează-le locul, este important ! ) și cheia va ieși. Montajul în ordine inversă. Dacă ai două mâni stângi du încuietoarea la un atelier de confecționat chei !
 12. Deci pilotezi o minune de aia, Transformers, se face când mobră când mașină ?!
 13. A fost o vreme de aur, pe la începuturile întrunirilor moto în România, când toate cheile motoarelor erau adunate de un coleg sau o colegă nebăutoare până duminică dimineața. Nu ai fi primit cheia mai devreme nici dacă ziceai că mergi la propria înmormântare ! Dar deh, noi ăia suntem considerați acum fosile depășite, au năvălit tinerii bikeri frumoși și liberi !
 14. Ambele variante sunt corecte ! Adică va trebui să o scoți de la impozit din județul în care este acum impusă apoi va trebui să o impui în județul actual, în această ordine.
×
×
 • Create New...