Jump to content

oldgeorge59

Super Membru
 • Posts

  668
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oldgeorge59

 1. Gata, ai învins ! Vreau doar să-ți dedic un citat și plec. Definitiv! “Dacă ataci replica unui prost, rişti să te trezeşti cu prostul întreg în discuţie”. Nicolae Iorga
 2. Ai mari carențe în educația primară, reacționezi exact ca un golănaș din acela crescut în spatele blocurilor cu cheia legată de gât...normal să ai repulsie față de bunul simț ! Dacă zici că un cârpaci care schimbă mușamaua la o șa are nevoie de know - how atunci înțeleg ce-i în capul tău, de aia a ajuns orice frizer cu un curs amărât să se intituleze cu emfază hair stylist, cerând prețuri de nivelul maeștrilor parizieni ! PS Așa ca referință, o șa second de BMWR1150RT în stare foarte bună costă între 50 și 95 de euro, de ce să nu dau atunci 50 de euro pe o mușama ?! https://www.boonstraparts.com/en/parts/mke=bmw/mdl=r+1150+rt+r1150rt/prt=seat-front
 3. De ce ești obraznic ? Îți cam lipsesc cei șapte ani de acasă ! În capul tău ce este ?
 4. Dacă ești oaie te lași tuns până la piele ! ...în ultimul timp au cam apărut „neprețuiți” cu tupeu care merg pe principiul „cam pe aici sunt prețurile” . Păi cum să dai atât pentru o cusătură și aplicarea câtorva capse ?! care-i „arta”, care-i meșteșugul ăla nemaipomenit ?! ...chiar și un copil căruia îi arăți de vreo două ori poate să o facă! Eu muncesc pentru banii mei și nu vreau să mă las tuns așa ușor. Așa ca exemplu, acum un an am fost la un meseriaș bătrân să-mi schimbe mușamaua la o șa dublă. Știi cât mi-a cerut ? 60 de lei ! I-am dat o sută cu tot dragul.
 5. Un metru pătrat de mușama costa cam 30 de lei, aici trebuie cam juma de metru pătrat, se mai adaugă niște folie transparentă, niște ață plus ceva capse, hai cu larghețe să zice un total de 20-25 de lei materialele. Restul e manopera ? Folosiți cumva piele Kobe ?!
 6. Un preț pentru o șa pilot BMW R1150RT doar șa pilot fără șa pasager, fără modificări, înlocuit numai mușamaua, te rog.
 7. Probabil că este vorba despre NIF (număr de identificare fiscal) dar ăsta este doar pentru cetățeni străini care datorează taxe statului. Știu pentru că am ajutat pe cineva din Germania care s-a mutat în România să-l obțină. https://rrpb.ro/dreptul-imigrarii/cum-pot-obtine-codul-nif/
 8. Pentru fanii Star Wars https://www.fsbunehd.org/episodul/the-mandalorian-sezonul-1-episodul-1/ Dacă ai răbdare să treci de scârbele alea de reclame !
 9. Este același Florin doar că firma cu gume Heidenau a plecat la Reșița iar el s-a mutat peste drum, cum intri în Șag dinspre Timișoara imediat pe dreapta, are un atelier moto inclusiv stand de echilibrat roți.
 10. https://drive.google.com/file/d/1DcREM8vAabVYjAz_OtKdIg6kFZSCd2L8/view
 11. La Florin în Șag sau la Gyuri în Dumbrăvița. Depinde unde stai, pentru mine e mai aproape Gyuri.
 12. Uită-te mai atent . Ăsta este din 2010 ,are ABS și zice că prețul este „Verhandlungsbasis” adică negociabil. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=281443070&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=ABS&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=v+strom&maxCubicCapacity=750&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=9b961404-f390-d3eb-adbd-320011cb326e
 13. Formatul .PDF este greoi și greu de citit, eu prefer formatele .epub sau .mobi care merg și pe ebook reader și pe telefon, dar na, de gustibus non disputandum. Ai aici doar cartea lui Andrei Ciobanu, promit să le caut și pe celelalte: http://www.101books.ru/carte/descarca-andrei-ciobanu-suge-o-ramona-pdf
 14. Încearcă „Peregrinările lui Tuf” de George R.R. Martin. Cât despre cărți în format .mobi sau .epub există un site grozav de unde le poți lua gratuit, singura condiție să-ți face cont, dar nu știu dacă e bine să postez link-ul aici, nu aș vrea să le creez neplăceri așa că ți-l voi trimite prin PM.
 15. Dacă ai BM maxim RCA-ul pe o lună este doar vreo 15 lei la unul dintre asiguratori. Recomand dealer-ul pint.ro, îți trimit din timp mail când se apropie de expirare polița plus că doar cu un click pe numărul mobrei tale se autocompletează datele din cererea de RCA. ( nu le fac reclamă, sunt doar mulțumit de serviciile lor) L.E. Faza cu autocompletarea funcționează după ce ai făcut o dată polița la ei, la următoarele polițe pe acel număr.
 16. Încearcă și la https://www.boonstraparts.com/en/home, este un site de dezmembrări moto foarte mare din Olanda, poate ai noroc, ce te costă un email. L.E. Se pare că au cadrul cu acte de Olanda : https://www.boonstraparts.com/en/part/harley-davidson-xl-1200-c-sportster-custom-1997-2003-frame-nl-registration-2002&ID=B10000W7LP#part
 17. Sper să nu te superi că ți-am „furat” motto-ul, dar prea mi se potrivește ! Din păcate e gol cartușul color, dar arată bine și alb-negru: Mă duc să-i cumpăr ramă și va fi pus la loc de cinste pe peretele tematic din umila mea cămăruță ! :)
 18. Oil in the Blood (2019) Pentru prieteni dau link torrent cu full movie ! Pe privat. https://www.youtube.com/watch?v=sx-eMZuL6Vw
 19. Povestești foarte frumos, ai nerv și inteligență...dar fă ceva cu pozele alea, că mi-am uzat lupa filatelică să înțeleg ceva din ele !
 20. Frățioare , 8o.ooo de kilometri într-un singur an !!!! La un calcul simplu cam 220 de kilometri zilnic, socotind și sâmbetele, duminicile și sărbătorile legale. Când ai mai reușit să faci și altceva, dormit, mâncat, băut, făcut copii etc. ?!
 21. Există o sondă (senzor) înșurubat în zona cricului lateral. După un timp acesta se uzează în vârf și nu mai sesizează cricul lăsat. Ai două soluții simple de rezolvare, înclini motorul lateral dreapta și îl sprijini pe ceva ca să nu-ți curgă uleiul și demontezi sonda. Ori cumperi sondă nouă (nu știu cât costă) ori cureți bine capul sondei (ăla mobil) și pui acolo un bob de cositor. Varianta cu cositorul am aplicat-o acum câțiva ani la Transalpul juniorului și încă funcționează.
 22. https://www.pieseautoscan.ro/accesorii-auto/adaptor-priza-auto-lampa-din-standard-12-24-v.html Capătul exterior este o priză de brichetă obișnuită, poți folosi orice încărcător USB cu mufă corespunzătoare.
 23. Dacă asta-i motoru tău lanțul pare cam prea întins, am zis pare! Du-te la unu care știe să verifice.
×
×
 • Create New...