qqwef Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 Se da una bucata Yamaha Diversion 900 din 1995 care am observat cablul de ambreiaj se mai tine putin, doua maini stangi cu 0 experienta si un pic cu graba, unde pot gasi astazi 25.06 sa cumpar si cineva sa ma ajute la inlocuire in Bucuresti (contracost)?? (motocicleta nu este a mea, luata cu imprumut, maine trebuie sa ajunga la propietar prefer sa o dau ok) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 Salut.La kronautomoto gasesti cablu de reparatie (interiorul)si trebuie sa montezi la lugimea care ai nevoie cu ajutorul bilelor din set.Poate este deschis astăzi magazinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qqwef Postat Iunie 25, 2017 Autor Share Postat Iunie 25, 2017 Inchis duminica, daca nu trebuia sa o duc la propietar maine rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 cablurile de reparatie sunt in general pentru acceleratie sau alte parghii supuse unor forte mai mici . cablul de acceleratie il repari sa ajungi acasa, dupa care il schimbi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 bine ca acum stiu pentru ce sant cablurile de reparatie de la louis. ala mai gros pentru acceleratie, iar ala subtire pentru alte parghii sant praf nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qqwef Postat Iunie 25, 2017 Autor Share Postat Iunie 25, 2017 Sunt cabluri de ambreiaj universale dar se cositoreste la un cap . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 bine ca acum stiu pentru ce sant cablurile de reparatie de la louis. ala mai gros pentru acceleratie, iar ala subtire pentru alte parghii sant praf nu? altfel ai fi espirat necunascator ... oh wait... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 ma gandeam eu ca praful e de vina! » Post actualizat in 25 Jun 2017 16:13asa ca raman la bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate