Pit Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 pentru ca atunci cand urci trambulina, roata fata e deja aproape in aer Urci trambulina pe o roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Mai 24, 2004 Autor Share Postat Mai 24, 2004 nu, dar mi s-a intamplat sa dau gaz continuu pana in vf trabulinei, si roata din fata sa se ridice mult ami mult decat cea din spate (lumanare) m-am cam speriat si am taiat gazul imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 QUOTE pentru ca atunci cand urci trambulina, roata fata e deja aproape in aer Urci trambulina pe o roata ? Mai Pit, am scris "aproape"... Vreau sa spun ca nu are deloc greutate pe ea si in consecinta nici aderenta = franezi degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 cred ca vorbim de lucruri diferite. eu ma refeream sa tragi fata cand esti deja in aer si esti prea pe spate. sa nu aterizezi pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate