JMoto Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Salut. Un prieten are gsxr 750 k1 si are in momentul asta o problema si anume : nu ii idica viteza , indica 0 la orice viteza orice turatie. (Merge tot in afara de km) Ce ar putea fi ? Si inca cva a intrebat daca se poate reseta bordul sau restart ceva de genul ca la pc. Mai precizez faptul ca a avut un scurt la un semnal si bordul nu a mers deloc . Acum a remediat problema firului . Editat August 9, 2017 de WestRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 I-a murit senzorul de viteza (speed sensor cauta pe net)..pe partea stanga in capacul unde e si cablu de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat August 10, 2017 Autor Share Postat August 10, 2017 Da stiu unde e. Deci ala sa fie problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Am avut si eu aceeasi problema...mergea tot in afara de viteza...e cam 80 ron la dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Nu-i obligatoriu, e posibil ca senzorul sa fie bun dar sa nu fie conectat la bord (fir intrerupt, bord cu cablaj intrerupt, mufe intrerupte etc) mai ales ca spui ca bordul a mai avut bube. Nu, nu se poate restarta ca si laptopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexu Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 sa mearga la Cesar la grant moto garage. S-a zis mai sus: ori senzorul de viteza defect, ori pe traseu circuit intrerupt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat August 10, 2017 Autor Share Postat August 10, 2017 Am inteles. Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate