b0gdanu Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 (editat) Buna seara, am o problema si daca se poate sa ma ajutati. Am incercat sa imi conectez noile semnalizari pe spate si am ars siguranta. Nu as vrea sa stric si releul si cer ajutorul vostru. Mai jos am atasat o poza . Firele peste care am desenat cu rosu sunt de lampa de nr inmatricverde si un portocaliu, verde cele ce sunt de la motocicletacare sunt divizate in,unu verde dublu,portocaliu simplu,verde simplu,portocaliu si negru simplu,si un albastru deschis. Si inca 4 de la semnalizari Un fir Rosu si negru.daca ma poate ajuta cu niste explicatii sau o deplasare contra cost la mine. Multunesc bogdan 0742 69 79 58 Honda hornet 2005 . Eu stau in zona pantelimon Editat August 16, 2017 de b0gdanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 nu vei arde relul... de obicei e unul roșu și unul verde...sau roșu și negru...poți încerca în continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 daca te misti pana pe calea vitan pot sa ma uit eu prin firele tale. Da pm sa iti dau instructiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate