razvanrosu4u Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 fratilor care aveti aruncata prin garaj una pedala de MZ es (PLATA PE LOC) va foarte multumesc ! Astept un bip , sms 0721410288 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Da ce-ai patit, nu o ai deloc sau e stricata? Daca e stricata spune-mi ce are ca a mea e reparata si la prinderea pe ax si sus culisanta aia pe care apesi cu piciorul iar de ceva vreme n-am mai avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanrosu4u Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 a mai fost sudata si sa rupt unde se prinde pe ax ,este cam ferfelita o sa incerc sa refac toata bucata pina la pintenul ala de oprire dar trebuie taiata si facuta o alta la un meserias si sudata la greu dar in principiu caut alta , ma tine si cu moto blocat. SANATATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Am sa incerc sa fac eu rost de una (desi cred ca va trebui sa dai o fuga pana la Ploiesti sa o iei ). Daca reusesc te anunt. Pana atunci bafta la cautat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanrosu4u Postat Mai 24, 2004 Autor Share Postat Mai 24, 2004 multam oricum ,mai insist pe la targ prin Vitan ........ salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Am incercat si eu mai demult cu sudura si nu a prea tinut.Problema a fost la prinderea pe axul ce iese din carter.degeaba am sudat ca otelul odata decalit se inmoaie la tensionare. A,am mai vazut mai demult la un macelar de motoare cum a sudat pedala cu totul pe ax.Si in plus de asta nici macar nu a "retusat" cu flexul. Ca sa iesi repede din necaz eu cred ca iti poate trimite una noua Zoli Okany ce vinde piese de MZ. E din Mures(0744506624 0722669946),si iti trimite prin colet cu plata in ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate