magarusulmarius Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 salutare , cum n-am talent la povestit, bag direct un filmulet tura a fost frumoasa, albania este o tara sigura si ieftina, coasta imi place f mult, este a 3 a oara cand vizitez tarisoara asta, chiar merita am intrat in albania chiar la nord apoi am mers spe vlore pana la sarande, xamil si apoi spre casa evitati zona de la vlore spre nord, nu-i nimic de vazut pe acolo, noi am vrut sa exploram putin dar n-a fost o idee buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Bine ati revenit acasa baieti! Frumoasa excursie, poate reusesc sa ajung si eu data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Foarte frumos! V-ati dus prin Grecia sau Serbia? Detaliaza putin... » Post actualizat in 30 Aug 2017 05:23Gata, am vazut postul cu traseul pe la excursii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate