Sari la conținut

borsulica

Super Membru
  • Număr conținut

    661
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de borsulica

  1. Bridgestone sunt cel mI putin apreciate de rideri, unii le schimba chiar de cand cumpara motorul - vin ca si prima echipare in multe cazuri. Personal, le consider ok, dar nu excelente! Am schimbat pe casco rotile la Africana - erau cam ovale si nu numai - si am cumparat Continental Contitrack 3. Le montez saptamana viitoare si va spun ce si cum.
  2. Eu mi-am propus Corsica pentru ultima parte a lunii Mai, revin probabil pe 1 sau 2 iunie. Apoi, pe 22 este Touratech rally… Mi-e cam din scurt, dar daca ne strangem mai multi pentru acelasi eveniment… Scuze, Touratech este in Iulie!!! Deci, cine merge? Din Romania…
  3. Eu am pus Touratech, toata gama. Aveam cutiile deja, recunosc. Reviziile sunt date la 12 mii de km si este limita pentru garantie. Eu fac la 10 mii revizia, tot la Est bike. Am facut in noiembrie revizia de 20 k, iar acum am aprox 22 de mii de km. Reviziile mi se par mai scumpe decat la masina, am mai discutat chestia asta aici, dar garantia te obliga. Si pe garantie am schimbat deja ecranul (unitatea multimedia). Sunt foarte incantat de motoreta! De obicei, dupa un an ma uitam cu ce sa schimb atelajul, dar cu Africana nu e cazul!
  4. La Est Bike au spus ca este primul pe care il schimba. Si ei chiar vand honde…
  5. Eu am schimbat pe garantie si nu mai face probleme. Cred ca de la frig era, dar nu stiu sigur…. Cert este ca s-a schimbat pe garantie fara probleme.
  6. incarcator pentru baterie am luat de la touratech, costa doua sute si ceva de lei si e bun pentru li-ion, dar si altele.
  7. Aha!! Sincer, nu mai stiu daca era conectat telefonul… dar acum nu mai merge nicicum. M-am facut expert pe butoane
  8. Nu merge nici cu telefon, nici fara telefon. Se rezolva pe garantie, daca e problema, dar voiam sa stiu daca s-a mai intamplat…
  9. Domnilor, vin cu o intrebare: vi s-a intamplat sa nu mai functioneze functia touch de pe ecranul africanei? Evident, cele de dupa 2020… Nu stiu daca e de la frig sau s-a stricat de-a dreptul…
  10. Am pus asta: PRO Yukon WP tank bag. Honda CRF1100 L Africa Twin Adventure Sports SD09 (19-22). Nu stiu de ce nu pot pune link… L-am pus cat mai in fata, spre ghidon, sa nu ma deranjeze la mersul in picioare.
  11. Diferenta intre oferta de la Buc si suma platita la C-ta a fost de 900 de lei. Si ce peste am bagat la Golful pescarilor…
  12. Eu am rezolvat la Constanta si de diferenta m-am plimbat, am mancat etc… E foarte misto la Honda Nord. Chiar este! Dar si banii imi plac…
  13. La 10 mii, am platit pana in 900 de lei. Inca o data, stiu ca Honda (si alti producatori) au facut in asa fel incat sa depindem mai mult de service… Consider insa, ca este o diferenta mare intre costul reviziilor in Bucuresti si costul reviziilor oriunde altundeva. Acum voi merge la Constanta, dar la 30 de mii voi incerca Brasovul, sa vedem ce si cum… PS: cum dracului nu este exagerat 2000 de lei?? La masina dau 1200 ( tot garantie, mai multi km la bord).
  14. Furca am facut-o la RAMS, in Otopeni. Cost total 850 de lei. Ulei, filtre ulei, doua filtre de aer… E mult de lucru la filtrele de aer si de acolo si manopera. Inteleg asta, dar nu inteleg (nu vreau sa inteleg) diferenta de pret de aproape 200 de euro intre Bucuresti si alte orase.
  15. Am avut GS, stiu ce inseamna costuri in service. Nu am fost suficient de clar legat de ceea ce voiam sa punctez… Exista o diferenta mare intre preturile practicate in Bucuresti si cele de prin alte orase. Anul asta sunt la a treia revizie… este normal sa vreau un cost mai mic!
  16. Am garantia de 2+2 ani. Nu e vorba despre asta… Merg la un dealer, pana la urma. Mi se pare total anormal acest cost pe moto! Atat! In rest, ce sa zic, Africana e o bijuterie!
  17. Salutare! Vreau sa ating un punct sensibil… cat de placut este sa mergi cu Africana, costul reviziei la reprezentanta in Bucuresti este de-a dreptul nesimtit! (am vrut sa spun prohibitiv). Am oferta de peste 2000 de lei la revizia de 20k… Unde naibii ne ducem cu costurile astea? Calculand per km, devine mai ieftin cu masina. Adica mersul pe moto e sport?? E hobby de bogati?? just saying… Drumuri frumoase sa avem!
  18. Ma duc pe Transalpina, la pas, plecare din Bucuresti, cu ocolire prin Scornicesti, Horezu si iesire la Brezoi. Intoarcere pe A1, trist. Daca exista doritori, putem fixa un punct de intalnire.
  19. borsulica

    TM18JSU Timisoara

    Perfect de acord! Din pacate, mai spunem RIP unui coleg... Pacat!
  20. Mansoanele originale... desi scumpe in draci, sunt excelente! La consum... cam 4,7 litri este media.
×
×
  • Creează nouă...