Jump to content

borsulica

Super Membru
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

About borsulica

 • Rank
  Pacifist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, pe dreapta
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Vstrom 650 xt
 • Numar Moto
  B 201 EMC

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Prea multe, pe bune!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandut! Rog inchidere topic, multumesc!
 2. Mea culpa! Suportul se potriveste la Suzuki Vstrom 650 dupa 2017 inclusiv si la Vstrom 1000 dupa 2014 inclusiv.
 3. Vand suport genti laterale Kappa/givi KLR3112. A fost montat pe moto in toamna, nu am pus genti pe el. Se potriveste aproape cu orice tip de geanta de plastic de la givi/kappa. Pentru genti de aluminiu se adauga un adaptor, insa nu si pentru givi trekker. Tel: 0754 226646, predare personala Bucuresti sau pe curier. Pret 500 ron.
 4. Am inteles de la un coleg ca as avea acelasi pret cu fcmoto... Mai las 100 de lei la el.
 5. GPS moto, cu toate prinderile pentru moto. Este aproape nou - il dau ca nu ma pot obisnui cu el. Are harti full Europa, husa, wi-fi integrat - face update fara computer etc Pret 1000 lei Predare personala in Bucuresti, de preferat. Tel 0754226646 sau contact forum. Vandut! Multumesc pentru gazduire, rog inchidere!
 6. Vand casca Schuberth C4 pro in garantie - achizitie Mai 2019. Vine cu comunicator dedicat SC1 Advance (baterie mare). Casca este masura L, insa schuberth a schimbat marimile - eu port in mod normal M. Mai am o viziera cu pinlock noi-noute, in acelasi pret. Casca purtata un sezon, mai putin vara - am casca open pentru perioada de caldura extrema si pentru mers in oras. Nu mai am cutia, ocupa spatiu degeaba, dar are husa. Garantie pentru inca 1 an si jumatate, achizitie de la United cu factura. Pret 2000 lei fix. Predare personala OBLIGATORIU in Bucuresti - datorita faptului ca e posibil sa nu se potriveasca. Tel 0754226646 sau contact pe forum.
 7. Vand tankbag Mosko Moto Nomad, produsul este NOU, nu mai este in cutie. Contine prinderile, rezervorul de apa etc Pret 800 ron. Predare personala Bucuresti, de preferat. Tel 0754226646 sau contact pe forum.
 8. Vand tankbag sw motech daypack, max 20L, cu inel de prindere pentru suzuki. Produsul este NOU, in cutie. Pret 650 ron. Tel 0754 226646 sau contact pe forum. Predare personala in Bucuresti, de preferat.
 9. Nici eu nu am vazut Koso pana anul asta. Am mai avut montate pana acum mansoane incalzite de la Puig - foarte misto, dar nu am tinut acaretele destul, ca sa pot aprecia durata lor de viata . Nu stiu ce a intrat in mine, ca am vrut eu sa iau Oxford... Si nu va mai certati, ca ma duc sa pun originale , da??
 10. Mi-au murit mansoanele, de-abia montate... Nu am verificat inca de ce. Mi-au inghetat terminatiile rau!
 11. Salut! Plecarea pe la 8.00 de la Lukoil de la intersectia Vitan Barzesti cu Oltenitei. Este chiar pe colt. Merge si 8.30... Am.luat cazare la Nessebar la hotel St John. Sigur gasim o tripla sau single, dupa cum ne organizam acolo... Am avut reclamatii cu Lukoil asa ca ne-am mutat la OMV Eroii Revolutiei. 8.30. Trecute fix!
 12. Plec vineri cu un prieten la Nessebar. Ramanem acolo peste noapte si revenim sambata pe seara. Plecare este pe la Ruse, intoarcerea pe la Vama Veche. Preferam secundare.
 13. Primavara mai este o problema: este aglomerat peste tot - revizii, pregatiri de sezon etc. In ultimii ani, am facut revizie in februarie, cand au fost si primele iesiri.
×
×
 • Create New...