mobrapartz Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Sunt curios daca mai sunt detinatori de acest model: Husqvarna SM 610 ie 2008. Ce sfaturi ati putea sa-mi oferiti referitor la intretinere,piese: pret si de unde,ulei:de care si de ce altceva decat ce recomanda producatorul,aspecte generale despre motor,ce cade mai repede sa am in vedere sa verific si sa remediez,ce cauciucuri in general pentru oras ca astea sunt cam duse...Chestii generale,probleme frecvente sau cu care v-ati intalnit voi,plusuri/minusuri (am sa incep eu aici cu un minus,semnalizarea ce comuta intre directii si are "repaus" finut la mijloc pe care-l nimeresc dupa cateva incercari nereusite ) si pozitia contactului "incognito" baga in dreapta ).In rest numa sanatate si drumuri bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Ai grijă în primul rând cu piesele. E din era BMW și nu se prea găsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 mda, si eu am asteptat 7 luni dupa trei spitze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 am 2009-le,piese se gasesc,2 saptamani livrare.Am tras pe ea DOAR la enduro,5 ani. super ok si rezistente DACA le intretii cum trebuie ! » Post actualizat in 30 Aug 2017 06:39gasesti aici tot ce vrei : http://www.cafehusky.com/forums/610-630.70/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Un loc unde mai gasesti pieae oem e asta http://shop.italhusky.com/en/products/2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobrapartz Postat August 30, 2017 Autor Share Postat August 30, 2017 Foarte util site`ul recomandat de @mihai85.De mult n-am mai vazut asa catalog organizat,in rest sper sa nu am neplaceri dinastea cu piesele.Garnitura de chiuloasa scapa putin ulei si trebuie inlocuita,am vazut aici cu vreo 150 de ron.Ma bate gandul sa dau cu un spray de etansare,ati mai facut "improvizatii" dinastea?In primavara e programata la o revizie,doar ca mor cand vad picurii aia de ulei razleti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate