nCap Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Salutare domnilor. As dori sa întreprind si eu un mic proiect pe cont propriu. As dori sa polishez câteva capace de pe motocicleta pana la un finisaj oglinda, similar cu cromul. M-am tot uitat pe YouTube ce recomanda lumea, însă nu sunt in totalitate lămurit. Aveți ceva recomandări sau in cel mai rău caz, dacă e dificil de făcut , o îndrumare către cineva care face asta la nivel profi ? Va mulțumesc pentru eventualele sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nCap Postat Septembrie 2, 2017 Autor Share Postat Septembrie 2, 2017 Wow. Mulțumesc mult pentru răspunsul prompt și complet. Un set de acest gen mi-ar fi bun? https://m.louis.de/artikel/osborn-polier-set-standard-6-teilig/10002961?filter_article_number=10002961&list=377333354 Dacă ar fi sa duc undeva piesele sa la facă cineva profi, unde mi-ați recomanda? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 salutare.. Foarte bun sfatul lui GoodKat.. dar un ultim procedeu bine este dupa polisarea finala, dat un lac de protectie .... Spor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 daca nu vrei ceva foarte profi poti incerca cu autosol si pasla e masina de polishat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 cauta userul Elspa , dupa lustruire se aplica un lac electrostatic , o sa tina ani de zile , orice alta solutie e temporara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 (editat) O mica mentiune,nu se polishaza aluminiul cu pasla,cu paduri din burete cu diverse duritati sau cu perie din conglomerat textil tot cu diverse densitati,sa nu faci gresala sa-i aplici lac electrostatic peste deoarece o sa-l opacizeze..nu se mai vede oglinda nici pe departe,exista un sealant cu uz profesional care tine aproape 1 an aplicat peste. Editat Septembrie 20, 2017 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate