sbk750 Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 daca e vreoun forumist din Timisoara ce are un motor ca cel din topic , supermoto , enduro sau adventure dar perfect functional , nici nu cred ca conteaza rog un mail in privat daca e dispus sa ma ajute , am un carburator ce m-a disperat , totu-i perfect la el , cel putin asa pare dar motorul efectiv nu merge bine cu el , ori sa il pun pe un KTM care sa stiu ca merge bine si ca sigur e carburatoru ori viceversa de are cineva un carb cu impurmut , las garantie in bani numa sa vad care e problema la motoru asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 daca e vreoun forumist din Timisoara ce are un motor ca cel din topic , supermoto , enduro sau adventure dar perfect functional , nici nu cred ca conteaza rog un mail in privat daca e dispus sa ma ajute , am un carburator ce m-a disperat , totu-i perfect la el , cel putin asa pare dar motorul efectiv nu merge bine cu el , ori sa il pun pe un KTM care sa stiu ca merge bine si ca sigur e carburatoru ori viceversa de are cineva un carb cu impurmut , las garantie in bani numa sa vad care e problema la motoru asta . eu am dar la Cluj. e Mikuni? singura problema de care stiu e ac de dozaj si siberul care de la vibratii fac uzura mare. astea trebuie schimbate la pachet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 3, 2017 Autor Share Postat Septembrie 3, 2017 e un Keihin FCR MX41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Descrie problema, am si eu un FCR pe SXC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 3, 2017 Autor Share Postat Septembrie 3, 2017 (editat) nu sta la relanti nici s-o omori , sta doar foarte putin timp dupa ce iau socul , cat sa zic 5 - 10 secunde dar se simte ca da sa moara , daca o accelerez moare sigur , practic cu socul tras sta ca un relanti putin turat , dar nu turat ca si cum ar trebui sa stea cu socul normal , cel putin la ce motoare am avut pana acuma stiu cum suna un motor cu socul tras , de aia si prefer sa gasesc un motocilindru aici pe local sa pot testa caruratorul pe un motor functional , am desfacut complet carburatorul supercuratat e mai curat ca de nou , pompa arunca foarte bine benzina fara inprovizatii cum am vzt tot felul pe youtube si e sincronizat bine nu arunca nici inainte de deschidere nici dupa . la fix , mai am un TT600R dar ala e dublucorp nu am cum sa-l pun pe ala ca-mi era usor de era simplu corp . Editat Septembrie 3, 2017 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Incearca si cu alta benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 3, 2017 Autor Share Postat Septembrie 3, 2017 Incearca si cu alta benzina. asta e sfatul tau ?? benzina e la zii si e de 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 da. dupa ce am vazut 3 motociclete cu acelasi simptom ca si al tau (unul a si ajuns pana la supape cu investigatiile), rezultatul a fost benzina. Dar fa cum vrei, daca tot ai cerut sfaturi. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 3, 2017 Autor Share Postat Septembrie 3, 2017 n-am cerut sfaturi . dupa cum zic in topic, caut un alt motor pe care sa pun carburatorul ca sa elimin orice indoiala . ca sa nu zic ca prefer sa fie crburatorul decat altele mai serioase . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 mergi la Giury in Dumbravita ..cu siguranta te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 (editat) mergi la Giury in Dumbravita ..cu siguranta te rezolva Pot doar sa presupun ca ai vreo afacere online de servisat carburatoare si i le duci pe toate lui Gyuri la reparat, de aici si recomandarea. Cate carburatoare nedate de cap de restul ai facut la el? Editat Septembrie 4, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Prietene, nu am nici o afacere de nici un fel.Am fost la Gyuri cu 2 Kawasaki EN 500 si un Suzuki Intruder la care 3 mecanici moto nu au reusit sa le dea de cap tot legat de problema cu carburatoarele si toti au spus ca trebuie schimbate carburatoarele ... in 2 ore au fost rezolvate , Mai nou daca vrei sa ajuti lumea crede ca ai un interes deci nu te du la el ...gizas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Octombrie 10, 2017 Autor Share Postat Octombrie 10, 2017 (editat) i-am dat de cap , nivelul benzinei probabil prea mic , l-am crescut putin , posibil de la vibratii in timp , nu stiu si nici nu mai conteaza iar alta modificare a fost c-am trecut clipul de pe pozitia a 2 pe pozitia a 3-a a acului de dozaj , am 2 ture jumate deschidere la aer ceea ce e cam mult , cel mai probabil necesita si un idle jet mai mare , din ce-am vzt cam toti au pe ktm lc4 , idle jet-ul minim de 45 ba chiar 48 , la mine e unu de 42 . care se mai confrunta cu problema ca si a mea si nu intelege exact ce-am zis aici , mail privat si va ajut mai detaliat cu placere . oricum o experienta interesanta toata povestea , desi-mi parea atat de complicat acest carburator la inceput , acuma-l visez .... Editat Octombrie 10, 2017 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate