Alex8924 Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Buna , am căutat mai multe formuri despre spălătoriile self service iar acesta am observat ca e singurul și poate ma puteți ajuta cu niște informații . Din mai multe discuții cu cateva firme care se ocupa cu montările de spălătorie self service am rămas cu câteva semne mari te întrebare , unii spunând ca e mai bine montarea instalației fără osmoza (pretul montării osmozei pentru 3 piste fiind undeva in jur de 10000 € ) iar ceilalți spun ca este necesară osmoza .Precizez ca apa furnizata este din raul Mures (apa fiind destul de moale ) .Aveti câteva informații care m ar ajuta sa iau o decize buna . Va mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Imi poate lasa cineva link-rui cu firme din RO sau afara care ofera solutii complete pentru spalatorie de self wash, pana acum am gasit doar din DE iar franciza nu as vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu1 Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 Sfat pentru cei care isi spala masina singuri in perioada asta : https://youtu.be/OWmdSC-CFMk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanM BM Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 La 12.09.2019 la 10:43, Ciprian-Yamaha a spus: Imi poate lasa cineva link-rui cu firme din RO sau afara care ofera solutii complete pentru spalatorie de self wash, pana acum am gasit doar din DE iar franciza nu as vrea. Salut! www.rivercompany.ro firma produce statii de spalare in regim self service Salut! in cazul in care mai este de interes, www.rivercompany.ro Firma produce statii de spalare in regim self service. se poate vedea aquaplus baia mare, una din cele realizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate