mircea_simson Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Duminica dupa masa am vazut pe strada Minerului o motocicleta tavalita nu parea f. sifonata. Cunoaste cineva detalii? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Doar de ieri? Mai vechi nu ai găsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Septembrie 11, 2017 Autor Share Postat Septembrie 11, 2017 Si care este problema? Am asteptat sperand ca va posta cineva care stie mai multe. Nu am gasit mai vechi pentru ca nu am cautat. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loudpipes Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 http://actualmm.ro/eveniment-rutier-in-baia-mare-motociclist-ranit-intr-un-accident-petrecut-pe-strada-minerilor/ Cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 mda... scurt si fara detalii nici macar cauzele si vinovatul nu sunt scrise..... pfffff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loudpipes Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 La cum arata motorul acolo, probabil vroia sa iasa de la profi si careva a vrut sa intre, fiind interzisa intrarea la magazin prin locul ala. Am patit-o si eu cu masina cand era sa se urce unu peste mine acolo cu un jeep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate