M!rra Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 A doua oara cand incerc niste rampe de motocross. O iesire scurta de dupa servici dar plina de distractie si adrenalina. Un prim clip editat... dupa care raw-uri de cate 2 ture schimband si motoretele. Highligts... 2laps racing with Darco YZF 250 fastest 2laps with CRF 250 and YZF 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 frumoasa metoda de relaxare de dupa munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 (editat) nu te durea inima cand dadeai cu ea dupa ce reveneai direct in coama si nu in preluare la aterizare ? da un pic mai mult gaz cu timpul cand prizi curaj , ca altfel aterizarile o sa iti dauneze. Oricum, pentru a doua oara , frumos inceput. bafta acolo, va salut Editat Octombrie 7, 2017 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 Da da, am reusit si le am sarit pe toate cum trebuie. Faza ca facut pauza cateva saptamani si aveam cizme noi, nepurtate si sa simteam ciudat. Dar la finalu zilei am dat turele cum trebuie data viitoare vin cu motor de cross ca nu merita enduro la asa track. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skip11 Postat Noiembrie 12, 2020 Share Postat Noiembrie 12, 2020 Faina treaba! Cum se procedeaza sa ajungi sa te dai pe circuitul asta? Nu gasesc contact niciunde... Sau e la liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate