The Mentalist Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Pentru ca orice motorist are nevoie de o destinatie mai mult ca motiv de a pleca la drum,duminica mi s-a pus pata pe cetatea Rupea. Pana acolo si inapoi,pe cat mai multe curbe posibile-Cheia,Poiana,Rasnov-Paraul Rece,intoarcere pe Siriu,etc. Plecare duminica la 9:30 din OMV Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Tobosaru Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Da...pt mine este ok...oriunde duce drumul... » Post actualizat in 15 Sep 2017 17:59 9.30 sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 15, 2017 Autor Share Postat Septembrie 15, 2017 Cine se mai anunta sa scrie aici, mai intru maine seara pentru inca o confirmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 16, 2017 Share Postat Septembrie 16, 2017 Salut, Si mie mi s-a pus pata de ceva vreme pe cetatea Rupea si dupa cateva saptamani in care am amanat, este posibil sa merg maine insa voi pleca mai devreme. In caz ca schimb ora, voi posta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 16, 2017 Autor Share Postat Septembrie 16, 2017 Planul ramane in picioare. La 9.10 asa ma asez la un espresso la OMV. Daca nu vine niciunu' eu nu merg singur. La 9:30 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 16, 2017 Share Postat Septembrie 16, 2017 (editat) + 1 Nico . , Editat Septembrie 16, 2017 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 16, 2017 Autor Share Postat Septembrie 16, 2017 Bun,ne vedem maine la cafia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Tobosaru Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 .... schimbare de plan, azi eu trebuie sa raman in Bucuresti si ce zi este afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2017 Autor Share Postat Septembrie 17, 2017 Iaca si cetatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate