Jump to content

Ahile

Membru
 • Posts

  197
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  FZ1N
 • Club
  never

Recent Profile Visitors

656 profile views

Ahile's Achievements

 1. M-am alăturat și eu posesorilor de Gsxr, am ales până la urmă un k9 de 600 Momentan am reușit să termin cu RAR și ANAF, urmeaza restul. Printre altele, as vrea sa ii iau niste crash pads ceva model "no cut". Recomandați ceva de calitate?
 2. Troy Bayliss a fost singurul care castigat cursa de WSBK si MotoGP in acelasi sezon. Dar da, podium constant sau chiar titlu in WSBK nu garanteaza nici macar top 6 constant in MotoGP.
 3. E burete si in acea zona, nu la fel de gros ca in zona obrazului, dar este.
 4. Sunt curios daca va face trecerea in MotoGp de la anul sau nu. In 2023 cred ca nici nu se pune problema.
 5. M-ul imi punea presiune pe tample pe care nu o simteam in momentul in care casca era pe cap ci dupa ce o scoteam. La L a ramas doar in zona unde mandibula se ataseaza de maxilar. Eu nu pot purta cagula la drum insa am incercat in casa sa stau cu ea pentru a se mai lasa buretii.
 6. 9,99 euro VideoPass pe ultimele 2 etape de WSBK. Cu pauza asta de 3 sapt la MotoGP am zis ca it's a must :)). In alta ordine de idei, desi sunt fan Rea, ar fi frumos sa mai castige titlul si altcineva.
 7. Ma uitam pe revzilla si poti selecta ca si filtru, forma interioara. Din producatorii pe care ii au ei ,la Round, pe langa Arai am vazut ca si AGV are cateva modele pe aceasta forma. O sa pastrez L-ul si vedem intr-un an daca se face XL sau ramane cat de cat ok :))
 8. Din pacate e primita cadou, nu e achizitionata din tara si deja am trimis marimea M(ceea ce port la alte branduri) inapoi pentru un schimb cu L. XL cu siguranta ar fi mare in partea de sus a capului. Ai acelasi model RPHA 11? Nu am puncte de presiune sus sau pe frunte, singura presiune sa zic, este pe pometi/musculatura mandibulei. Ma intreb de ce prin magazine nu se pune accentul pe aceasta matrita/forma interioara ci doar pe marimea circumferintei? Am vazut vanzatori care erau doxa pe partea tehnica a castilor insa pe niciunul nu l-am auzit vreodata vorbind de forma.
 9. Marimea este ok dpdv al circumferintei, chiar pe cifra mai mica a marimii respective. "Problema" poate fi din faptul ca este facuta pentru intermediate-oval type, iar eu inclin mai mult spre round.
 10. Dupa 30 min de stat cu ea pe cap, simteam ca am mestecat 5 gume deodata :)). Am citit totusi ca RPHA 70 nu ar fi asa de snug.
 11. Salut! Este vreun posesor de RPHA 11 care imi poate spune cat de mult de lasa buretii laterali in timp? Mi se pare ceva mai presanta pe zona mandibulei/musculatura mandibulei.Multumesc!
 12. Rog un moderator sa inchida topicul, multumesc!
 13. Salut George! Asa este, variantele sunt doar cele 2 gsxr 750 k7/k8 si zx10r 2009. Inca ma mai documentez pe ele :))
×
×
 • Create New...