Poison Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 se dadeau pe o roata , faceau scheme, zgomot mare.. si se gasise unu sa cheme politia .. deh.. cred ca deranjau greierasii de pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 ce mai faci domnu cristi cam scump la vedere poate ne mai vedem si noi asa ca intre motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 FRATILOR AICI SE PUN POZEEEEEE SI SE FAC COMENTARII DESPRE ELE. ATAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) FRATILOR AICI SE PUN POZEEEEEE SI SE FAC COMENTARII DESPRE ELE. ATAT. si tu de ce te bagi ca o lingura nespalata in vorba a doi oameni .daca vrei sa faci si tu posturi incearca sa le faci in alta parte Editat Noiembrie 8, 2007 de REMUSKTM2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 FRATILOR AICI SE PUN POZEEEEEE SI SE FAC COMENTARII DESPRE ELE. ATAT. . teoretic ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 !!!intrebare: cine sta vis-a-vis de Liceul Caragiale, pe Gheorghe Doja? tipul/ tipa are o Aprilia??pls ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 Costin Postalnicescu,zis Muc Cel Mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) LA MULTI ANI ! De mult nu s-au mai bagat poze pe aici .... ma bag si eu si sper sa nu deranjez pe nimeni cu asta. Impreuna cu tatal meu, probabil cel mai in varsta motorist din Ploiesti (activ). Si altele.... din vara... Cypru. Si acum in asteptarea sezonului EU, SI TATA ! Numai bine, Gabriel Editat Ianuarie 4, 2008 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) Poze de anu trecut da oricum... Editat Ianuarie 13, 2008 de Pesso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Hai mai frate odata cu caldura aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 Poze de anu trecut da oricum... Sufletzel=regele mopedelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLV Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Sufletzel=regele mopedelor klar asta ), dar sa sti ca e cel mai bun skior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 salutare motoristilor....mai usor cu complimentele astea ptr Sufletel...ca si-o ia 'in cap" si s-ar putea sa te clacsoneze sa te dai pe prima bahda ..k sa ii faci loc sa treaca.......hehehehe bafta tuturor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Mai bine,hai la o plimbare prin oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Scuter cu performante de motor!!! Nu-i asa Suflete??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Scuter cu performante de motor!!! Nu-i asa Suflete??? Lasa-i mah ca noi macar ne plimbam..O gramada de lume azi cu moto prin oras..S-a deschis oficial sezonul?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 Oficial imi merge bineee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 Bai,bagati si voi pozele de la plimbarile recente.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 sambata 2 feb 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Bha somalezule,scuterul meu de ce nu apare in poze??asa te-am invatat eu pe tine?rusine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Era prea rapid sa il prind in poze.Lasa ca am una cu tine :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLV Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 OAAAAAAAAAAAAA, vreau si eu, dar nu am inmatriculat bicla, din cauza unor orori de pe la impozite ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 imi pare rau ca intervin si nu vreau sa ma cert cu nimeni....dar ia sa va ganditi bai astia care v-aty desteptat mai devreme ....ca doar asa aty dat de inteles....voi faceti gutra k nu gasiti decat scuterissti, cel putin astya se tin de vorba pe care o spun, si si-au facut aparitia..........asa ca din cate am inteles nu ati mai venit la palat....si cand veniti faceti gura ca gasiti pe numaistiu cine......asa ca nimeni nu te obliga sa vii motorist "desteptat mai devreme".......si daca ai mare initiativa strange tu motoristii si dale tu desteptarea.................imi cer scuze inca o data, si nu cred ca ar trebuii acum sa sariti cu gura pe mine....si eu sunt unul din cei care mai viine la palat, dar asta nu este obligatorie!!! pana vom putea sa stam cu totii de vorba la palat....... poate vorbim aici si lamurim toate temele spuse aiurea sau pe buna dreptate.....multumesc anticipat si pentru toti cei care nu ma stiu ma numesc Cosmin(asta in cazul in care vrea sa imi adreseze cineva ceva personal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) imi pare rau ca intervin si nu vreau sa ma cert cu nimeni....dar ia sa va ganditi bai astia care v-aty desteptat mai devreme ....ca doar asa aty dat de inteles....voi faceti gutra k nu gasiti decat scuterissti, cel putin astya se tin de vorba pe care o spun, si si-au facut aparitia..........asa ca din cate am inteles nu ati mai venit la palat....si cand veniti faceti gura ca gasiti pe numaistiu cine......asa ca nimeni nu te obliga sa vii motorist "desteptat mai devreme".......si daca ai mare initiativa strange tu motoristii si dale tu desteptarea.................imi cer scuze inca o data, si nu cred ca ar trebuii acum sa sariti cu gura pe mine....si eu sunt unul din cei care mai viine la palat, dar asta nu este obligatorie!!! pana vom putea sa stam cu totii de vorba la palat....... poate vorbim aici si lamurim toate temele spuse aiurea sau pe buna dreptate.....multumesc anticipat si pentru toti cei care nu ma stiu ma numesc Cosmin(asta in cazul in care vrea sa imi adreseze cineva ceva personal) Personal cred ca ar trebui sa ai grija la gramatica , iar in ceea ce priveste limbajul de mIRC ... Editat Februarie 11, 2008 de florianpeiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) @ ss_mihai in primul rand hai sa ne uitam la termometru in al doilea rand ce feceai pe 16 ianuarie ca eu eram cu inca vreo 4 insi cu motoarele ca sa nu mai spun despre drumurile facute pana acum, unde erai anul trecut cand ne strangeam vreo 20 de motoare? in week end e posibil sa plec la la hunedoara. ce zici te bagi? in afara de asta mai avem si noi servici, familii, prietene si nu putem sa venim in fiecare marti, dar ne auzim la un telefon si iesim in week end bafta ps: stiu sa schimb o bujie, daca vrei iti arat am avut una bucata jawa cateva luni (septembrie2006- ianuarie2007 ) in dormitor ptr reparatii Editat Februarie 11, 2008 de ariman11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate