dan.c. Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Gazduire moto peste iarna!Pot oferi cazare alaturi de Aprilica mea intr-o hala in zona Sitoaia - Almaj (Dolj).70lei / luna.Hala are sistem video si monitorizare antiefractie de la Civitas.Hala nu este incalzita inca, nu stiu daca va fi iarna asta, dar este foarte bine izolata.Este curent electric, poti sa aduci si un redresor pt baterie. Daca nu ai, am eu unul pe care il pot pune prin rotatie pe motociclete.Pot oferi si servicii de mecanica usoara/schimb de consumabile la pret de bun simt.0744.471.874 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Misto hala, recomand inchiriatoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 23, 2017 Autor Share Postat Octombrie 23, 2017 Mersi Ribo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Recomand si eu. p.s. cu siguranta nu va asteapta ca sabia daca intarziati cu plata. Poate ocup si eu un loc saptamana viitoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2017 Autor Share Postat Octombrie 24, 2017 (editat) Sabie, auzi la el Pentru ce aduci tu o sa iti pregatesc un europalet! Editat Octombrie 24, 2017 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate