Dragomir Ionut Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Pe colegii mai priceputi pe partea electrica ii rog sa ma ajute in identificarea codului de culori al statorului unei husqvarne te 410 an fabr 2002. Din stator ies 5 fire din care 4 grupate pe o mufa cu urmatoarele culori: rosu,alb,verde si negru. Firul separat de mufa este galben. Intentionez sa montez o alta unitate cdi, dar pana nu stiu rolul fiecarui fir nu pot face asta. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Dacă nu mă înșel nu este mufa originala,e posibil nici statorul sa nu fie.De obicei vin 3 fire galbene de la stator.Acum.poate mă înșel.E cu aprindere Kokusan sau Sem?Are electromotor sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Salut, Rosu, Alb, Verde si Negru se conecteaza cu CDI/Electronic Power Unit Galben se conecteaza la releul regulator de tensiune Daca pastrezi acelasi tip de CDI cu parametrii specificati, nu este nicio problema, conectorul/mufa intra direct. Daca doresti modificari si alegi un alt CDI, atunci ai nevoie si de configuratia conexiunilor acestuia. Adica, trebuie sa identifici corect pe noul CDI intrarea tensiunii din statorul altertnatorului ( 3 conductoare) + intrarea Pick-up sensor(pulsul de comanda pentru aprindere). CDI-ul tau actual cred ca este pe varianta cu 4 intrari din alternator si patru iesiri. Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Decembrie 1, 2017 Autor Share Postat Decembrie 1, 2017 (editat) Este unitate cdi ducati energia si este cea originala.Mobra e cu kick pe stanga. La noul cdi pe care vr sa.l montez cunosc intrarile. La stator nu le stiu. Pe tot net.ul asta, informatiile despre modelul asta de husqy sunt f putine, e chiar ciudat. Am gasit scheme electrice la mobre din anii 80-90 si la asta nu. Editat Decembrie 1, 2017 de Dragomir Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Da este aprindere sem de ducatti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Decembrie 4, 2017 Autor Share Postat Decembrie 4, 2017 Dedant68, iti multumesc de raspuns. Am facut.o si in primul text, in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate