Emanuel Iancu Postat Decembrie 27, 2017 Share Postat Decembrie 27, 2017 Salutare grup. Detin un bandit 600 din 2002, geniala motocicleta, insa dupa un accident usor motocicleta a fost refacuta. Daar. Problema mea este ca oala ambreiajului se tot desface.. Am pus-o inapoi de 3 ori si de fiecare data dupa maxim 1 km motorul nu mai trage si trebuie desfacut si pus inapoi. Ar trebui sa aibe vre-o siguranta sau ceva ? si de asta sa tot sara sau nu stiu.. ce as putea sa ii fac? Vre-o idee ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Poti fi mai explicit ce anume inseamna "se desface oala" Vrei sa spui ca se desurubeaza piulita care tine oala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Cumpara piulita OEM noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Foloseste si un pic de metal lock dupa ce cureti bine(ceva de la bison).Ca sa faci treaba cum trebuie,fa rost de o cheie dinamometrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 29, 2017 Share Postat Decembrie 29, 2017 (editat) Daca piulita este ok,filetul este ok,saiba elastica este pusa ok,este stransa corect,si la final este indoita siguranta..Nu are voie sa se desurubeze,si nu are nevoie de nici un adeziv sau solutie de blocare. Editat Decembrie 29, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate