Alex_reg Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Buna , Vreau sa-mi achizitionez un astfel de model si am nevoie de cateva pareri . Multumesc . Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Nu stiu cum e BMW-ul, dar in ultima vreme tot ma documentez despre SM-uri si multa lume lauda aprilia sxv 550... asta daca $$$ nu sunt o problema Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 ambele sunt praf... bmw ..mare..greu..lantul trece prin bascula...si alte minuni tehnologice absolut horror in offroad! aprilia...bomba..merge de rupe...dar doar cand vrea ea...si vrea foarte rar! pisa ulei peste tot! cilindrul din spate ..nu se raceste...d-astea! reteta e simpla.. ktm daca vrei performanta...honda...daca vrei restul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Parca avea in baiat care se duce in fiecare an pana la Magadan. Da' era de 650. Parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobrapartz Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 +1 Husqvarna 610 sau daca te enerveaza banii un 510 ready to race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate