Roby142 Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Buna, vara asta am achizitionat o motocicleta Aprilia Red Rose 125 cu un motor Rotax 123.Motocicleta merge bine, dar zilele trecute m-am gandit ca motocicleta are nevoie de un schimb de uleiuri si eventual o bujie.Aici intervi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Funny post:)) asa, deci? Cum? Care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roby142 Postat Februarie 10, 2018 Autor Share Postat Februarie 10, 2018 Mi s-a blocat telefonul si nu am apucat sa termin, dar nu conteaza.Voiam sa zic ca ma gandesc sa schimb uleiul de motor si de transmisie, dar nu stiu ce tip de ulei sa folosesc si nici nu stiu care intra unde, asa ca orice sfat si recomandare e bine-venita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 (editat) Nu stiu cat de mult te pot ajuta insa voi incerca oricum. Cel mai simplu e sa te duci la un magazin de piese si le dai talonul. Pe langa asta cauta pe net manualul motocicletei ca iti spune acolo tot ce ai nevoie. Neaparat pe langa ulei si bujie sa cauti si filtru de ulei si filtru de aer (daca vrei iti arat cum arata filtrul meu de aer dupa 6 luni si o sa imi dai dreptate). In brasov avem un mic magazin unde sunt baietii motociclisti si ei mi-au dat comanda de tot. Daca nu stii sa le faci singur cel mai bine sa cauti pe cineva cu experienta prima data si cu ocazia asta inveti si tu . S-ar putea sa mai fie nevoie si de alte chestii pe langa cele spuse de mine. P.s neaparat sa cauti sa citesti in manual ca acolo iti zice exact si ce cantitate trebuie sa bagi Editat Februarie 10, 2018 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 (editat) https://www.manualslib.com/manual/363491/Aprilia-Classic-125-03-1997.html?page=53#manual se pare ca la transmisie trebuie 600 ml,fiind 2t trebuie umplut rezervorul de amestec(deci ulei 2t,sa nu faci prostia sa pui ulei 4t), 2 l parca.... citeste manualul! spor la treaba! completeaza profilul, sa stie omu' de unde esti,asa te poate ajuta cineva mai priceput,aproape de tine... Editat Februarie 10, 2018 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roby142 Postat Februarie 11, 2018 Autor Share Postat Februarie 11, 2018 (editat) Nu stiu cat de mult te pot ajuta insa voi incerca oricum. Cel mai simplu e sa te duci la un magazin de piese si le dai talonul. Pe langa asta cauta pe net manualul motocicletei ca iti spune acolo tot ce ai nevoie. Neaparat pe langa ulei si bujie sa cauti si filtru de ulei si filtru de aer (daca vrei iti arat cum arata filtrul meu de aer dupa 6 luni si o sa imi dai dreptate). In brasov avem un mic magazin unde sunt baietii motociclisti si ei mi-au dat comanda de tot. Daca nu stii sa le faci singur cel mai bine sa cauti pe cineva cu experienta prima data si cu ocazia asta inveti si tu . S-ar putea sa mai fie nevoie si de alte chestii pe langa cele spuse de mine. P.s neaparat sa cauti sa citesti in manual ca acolo iti zice exact si ce cantitate trebuie sa bagi Cand se mai incalzeste afara, o sa caut un meserias, dar pana atunci, astept.Si cand vine vorba de un manual, nu detin unul si imi este foarte greu sa gasesc unul. » Post actualizat in 11 Feb 2018 15:35 https://www.manualslib.com/manual/363491/Aprilia-Classic-125-03-1997.html?page=53#manual se pare ca la transmisie trebuie 600 ml,fiind 2t trebuie umplut rezervorul de amestec(deci ulei 2t,sa nu faci prostia sa pui ulei 4t), 2 l parca.... citeste manualul! spor la treaba! completeaza profilul, sa stie omu' de unde esti,asa te poate ajuta cineva mai priceput,aproape de tine... Manualul este pentru modelul Classic, care este diferit fata de Red Rose, si curiozitatea mea este daca uleiul de motor trebuie completat in alta parte fata de cel de amestec. Editat Februarie 11, 2018 de Roby142 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 Ai idee ce inseamna motor in 2 timpi ? Folosesti doar ulei de amestec 2T , nu are ulei in motor. Doar cel de cutie/transimie trebuie schimbat conform specificatiilor din manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roby142 Postat Februarie 12, 2018 Autor Share Postat Februarie 12, 2018 Ai idee ce inseamna motor in 2 timpi ? Folosesti doar ulei de amestec 2T , nu are ulei in motor. Doar cel de cutie/transimie trebuie schimbat conform specificatiilor din manual. Iti multumesc pentru raspuns si imi pare rau ca nu ma pricep in domeniul motocicletelor, dar in timp, sper sa invat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 12, 2018 Share Postat Februarie 12, 2018 Vezi ca uleiul de amestec nu se schimba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate