bubaq Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 am nevoie de una bucata arbore cotit (vibrochen) pt nipru. stiu ca are Gaspar de vanzare, dar e cam scump, asa ca incerc pe aici mai intai. bineanteles trebuie sa fie in stare buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 nu poti sa-i maresti cota? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 nu poti sa-i maresti cota? din pacate are 2 ciobituri pe contragreutati, a pierdut aproximativ 3 cm cubi de metal, nu stiu cum pentru ca motorul e luat de curand (e al fratelui meu), am vorbit cu niste oameni si au spus ca riscurile sunt: sa fie descentrat si eventualele fisuri in material. oricum filosofia in reabilitarea motocicletelor noastre este sa nu carpim, improvizam, etc, asa ca trebuie inlocuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 vibrochenul are cote de reparatie ca si cilindrul. E de preferat sa pastrezi de obicei piesa care a mers pe motor bine. Nu e cazul tau daca crezi ca ar putea fi fisuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 De curiozitate cat a cerut Gaspar pe un vibrochen? Stiu ca vara trecuta si-a luat un prieten cu 1.500.000. Is curios ce preturi are acum.....Si eu trebuie sa-mi iau vibrochen nou si de aia intreb:) Numai bine bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 pai a cerut pe vibrochen+biele+cuzineti 3.000.000, nu am intrebat cat e singur si mi-a fost jena sa mai revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Am eu arbore cotit.Te sun diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 In principiu problema s-a rezolvat, va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate