heinrich08 Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Se anunta vreme buna in weekend, nu propune nimeni nimic? In veliko cel putin arata 20 grade, as alerga putin pana acolo sa mananc o pizza si sa dau un checkin pe tinder ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Suna interesant. Pentru mine ar fi deschidere de sezon. Incerc sa fac asigurarea si poate ma bag. Sambata sau duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Eu as da un check in la Bâlea. Sa vad ce ursoaice au ieșit de la hibernare Tu esti si nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kez Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Tinder? tu ai vazut cum arata bulgaroaicele??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Daca s-ar mai topi din zapada pana-n weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Martie 8, 2018 Autor Share Postat Martie 8, 2018 Se topeste zapada daca mergem spre sud. Nu mi se pare vreme de mers spre cheia/ sibiu sau orice altceva in RO. Daca aveti alte propuneri bagati, mai sunt cateva zile. Eu cred ca o raman pe veliko sambata, 18 grade soare cica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 (editat) Duminica nu poti? Sambata am ceva treaba pana in ora 11. Duminica se anunta 19 grade in Veliko , plus cred eu ca asfaltul o sa fie mai uscat si sper putin mai curat, de la atata nisip si sare aruncate in iarna. Azi am facut si RCA. Il am pe mail, dar fara cartea verde. Poate imi ajunge in original totusi maine. Propunere de alta locatie nu am , dat fiind perioada in care ne aflam. La cat propui plecarea ? Un 9 -10 e ok ? Mai devreme nu cred ca are rost , deoarece e frig, asfaltul posibil ud..... Oricum e de intors acasa pana in ora 18. Editat Martie 8, 2018 de nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Martie 8, 2018 Autor Share Postat Martie 8, 2018 Sambata am pasagera, duminica nu Nu plec cu noaptea in cap ca oricum facem 2 ore juma maxim pana acolo, probabil mers la castel sau cine vrea prin oras, mancat acolo in centru si plecat usor spre casa pe lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Ramane pentru duminica sau sambata ? Sa stiu sa scot motorul din depozit de la munca si sa-l aduc acasa daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate