Ionutzzradu Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Salut. Am curatat rezervor cu feruginol si am "spalat" si sonda, motiv pentru care cred ca s-a dus dracu integratul acela. Cum sa rezolv aceasta problema ? pe olx n-am gasit nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 cred ca am eu.verific,revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutzzradu Postat Martie 7, 2018 Autor Share Postat Martie 7, 2018 te rog. contact 0734184060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 salut vezi ca seamana foarte bine cu cele folosite in industria auto ....fa o vizita la un parc de dezmembrari auto cu sonda ta la pachet si cauta una asemanatoare ......e vorba de un reostat (cablaj imprimat ) sau pelicula de bor-carbon ...in fine ar trebui sa gasesti una asemanatoare cel putin » Post actualizat in 07 Mar 2018 21:00putzumbarul ala mic argintiu e un termistor care aprinde becul rezervei ....pe ala il gasesti pe litrometrul de CIELO care inca se gaseste de nou ......e posibil ca si ''placuta'' sa ti mearga ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutzzradu Postat Martie 8, 2018 Autor Share Postat Martie 8, 2018 (editat) se poate inchide. am gasit sonda la adyfikus Foarte prompt, recomand ! Multumesc motociclism.ro Editat Martie 8, 2018 de Ionutzzradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 se poate inchide. am gasit sonda la adyfikus Foarte prompt, recomand ! Multumesc motociclism.ro ms si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate