radiusG Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Va salut..Am un trancanit la roata din spate, si mai mult ca sigur am vreun rulment spart pe acolo...Azi vreau sa ma duc s o las la service, undeva la vreo 30 de km de mine...Pot merge cu motoru pana acolo, sau sa l urc pe platforma? Ar exista posibilitatea sa mi se blocheze roata in mers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 rulmentii nu ,<trancane> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 N-ar fi mai simplu sa duci numai roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radiusG Postat Martie 11, 2018 Autor Share Postat Martie 11, 2018 m am riscat...si am ajuns cu bine...tinand cont ca a fost prima iesire pe anu asta, am lasat o usor, nu am trecut de 90.. as fi putut sa duc doar roata, dar am lasat o in service pentru o revizie generala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 Daca era pe fata era mult mai ușor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate