Sari la conținut

WotRU2Me

Super Membru
  • Număr conținut

    3.390
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de WotRU2Me

  1. Sa stii...doar o baracuda mai mare, pe la 1m, am reusit sa mai scoatem. In rest, tot ce a fost mare a scapat prin distrugere echipament.
  2. Printre putinii care au putut fi adusi la bord. Majoritatea au rupt carlige, strune, au fost mancati de rechini pana sa-i ridicam din apa...
  3. A masurat gresit si a trebuit sa puna o za la loc
  4. Gustos, da, dar nu pe placul tuturor...sunt si care nu pot manca maduva, creier, ganglioni. Eu sunt mare fan
  5. Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata.
  6. Stiu cativa idioti d-astia...chiar se intampla si nu e fun
  7. Nu cine stie ce fonfleu. Am tratat pieptul ca pe un steak oarecare si am caramelizat pielea pana a devenit crocanta, am intors apoi si pe partea cealalta vreo doua trei minute, dupa care l-am stropit cu unt aromat cu usturoi rozmarin si cimbru proaspat si l-am lasat la odihnit. In grasimea rezultata am aruncat ciupercile taiate in sase, si am condimentat dupa gust, iar cand s-a evaporat apa am pus o ceapa tocata fin, coaja de lamaie, cimbru oregano, rozmarin etc. Dupa ce s-a calit ceapa am pus usturoi (cuvant urat) urmat imediat de suc de lamaie si vin rosu. Dupa ce s-a redus vinul, in lipsa de stock, am decis sa pun smantana, am Mai asteptat un clocot, am stins, am topit niste unt in sos si cam atat. N-am avut patrunjel Cam in graba ca voiam sa ies cu mobra, dar a iesit super.
  8. Piept de rata cu ciuperci. Cea mai mare temere a mea, ca va veni vremea cand imi va fi greu sa-mi exprim satisfactia cu vocabularul disponibil, s-a adeverit
  9. A, da. Modificarea cu baterie mai mare, solenoidul si cablurile am facut-o si eu. Nu intelegeam ce legatura are cu incarcarea. Asa cred si eu, ca-i incarca decent, desi ar putea fi mai bine in ture. Mosfet e calea, indeed.
  10. Releul e, din ce povestesti, desi incarca inca bine. Dar de ce si solenoidul de pornire?
  11. Daca e si priza aproape...tinde catre infinit
  12. Uimitor...nu-s fan pisici, dar sa nu stiu de culoarea asta pana acum, sunt descumpanit.
  13. Vad, vad...desi ochii fura toata atentia. Daca o sa-mi fac vreo rabla custom o sa o vopsesc in albastrul ala din vecinatatea pupilei.
  14. Poza trucata, nu e Anna Gunn (Skyler din Breaking bad).
  15. Aia-i poza fara filtre si alte magii? Nu am mai vazut asa albastru. Cat despre prezentarea puilor, toate's la fel, numai orgii si viol au in cap Din ce zice @Pop Mihai Lucian inteleg ca-s diferite si ele sau au comportment diferit, adaptat mediului in care traiesc.
×
×
  • Creează nouă...